En helt vanlig fredag

Idag mötte jag Matilda på centralen och vi köpta shailatte och varm choklad innan vi åkte till skolan och hade matte c... hade repetitioner men jag fattade inte mycket. Massa ellen hit och dit bara :O 
Sen bestämde jag och Camilla att vi ska göra några hinder som projektarbete, ska bli kul att få bygga något och bara låta fantasin flöda!!
På idrotten var vi ute men sen började det ÖSREGNA så vi gick in och gymmade ;)
När vi skulle hem var det trafikkaos i hela Götet så det tog över en timma för pappa att åka från volvo och till 40an :S
Kom hem och kastade mig in för att kolla mejlen, men dock hade inget intressant, alltså från Mallorca, kommit. Förhoppningsvis är det ett gott tecken att det dröjer :)

Mavve :)

Skitsnack!

Idag hade vi föreläsning om gödsel på Arbete med Häst lektionen! 3 timmar skitsnack med andra ord :)
Sen skulle vi ha prejektarbete men det stod inte vart eller med vem så vi antog att det var med Ansa men hon hade en annan lektion så vi skulle egentligen inte ha den letionen men vi missade bussen så jag och ebba gick till kuratorn och frågade om det fanns något stipendie som vi kanske kunde få om vi får platserna på mallorca =)

Skolstart

Idag började jag i skolan, var asnice att jag kunde sova till 8 om jag ville eftersom pappa var ledig så att han bara behövde köra in mig till bussen. Det var meningen att Sandra skulle ta bussen som skulle åka via bolebygd från borås men när den kom till bollebygd var hon inte med så den bussen hon hade varit en direktbuss trots att det stod via bollebygd på den? UNDERLIGT. Sen när min buss kom till delsjömotet så stod sandras buss där och alla som hade åkt med den stod och väntade på min buss för att det var fel på den eftersom att bagageluckan hade gått upp massa gånger mitt på motorvägen.
Vid centralen träffade vi Matilda som har varit mycket saknad under sommaren! När vi hade haft vanlig samling och lekt semesterbingo fick vi gå hem, men eftersom det var typ en timme tills bussen skulle gå så gick vi hela holmvägen, stackars Sandra fick skoskav på sin födelsedag och allting!
Jag och Ebba bestämde att vi ska försöka fixa praktikplats utomlands, så när jag kom hem mejlade jag till stallet som Hannah gjorde sin pratik på. Det ligger på Mallorca!! Hoppas Hoppas Hoppas! Vi har praktik vecka 43-48 så det är bråttom med att skaffa men vi hoppas på det bästa iallafall! :D

Bild från Falsterbo

True Love Always? No not this time...

Igår var jag lite ledsen, men gick ut en sväng med min mp3 och blev på bättre humör. Musikpromenader gillar vi! Såg 17 again och två anaconda filmer ;)

Hade tråkigt och gjorde denna bilden

Goda vänner är det bästa som finns <3

Igår kom Jimmie och Kingen hit och sov här tills idag. Vid 5 hoppade kingen upp till mig i sängen och höll mig sällskap. Mysigt :) Dom åkte hem vid 14 och vid 17 kom Matilda hit :D vi gjorde mat och kollade på film och hade allmänt väldigt roligt, MYCKET skratt = Väldigt härligt. Tack för dagen igår och dagen idag Jimmie, Kingen och Matilda <3

Matilda <3

Sometimes people write the things they can't say


Do you ever wonder if we make the moments in our lives
or if the moments in our lives make us?
If you could go back and change just one thing about your life, would you?
And if you did, would that change make your life better?
Or would that change ultimately break your heart?
Or break the heart of another?
Or would you choose a entirely different path?
Or would you change just one thing, just one moment?
One moment that you've always wanted back.


Hur säger man något som man verkligen vill ha sagt men är för rädd för att säga? Sanningen är att jag är livrädd. Rädd för att vad jag vill säga ska få motsatt effekt mot vad jag vill att de ska.

6 billion souls and sometimes all you need is one


Chance is never easy. You fight to hold on and you fight to let go.
By the world's standards, we'll never be perfect.
But for some reason with you, I feel perfected.
I like the fact that someone like you sees something in me.

- One Tree Hill

All I really want is for you to want me back


Sometimes you feel everything and nothing all at once.
Sometimes you find yourself smiling while missing
something at the same time. At times you can absolutely
love someone while wanting to hate them. Life comes
without guarentees but you can expect that smiling will
brighten your face, laughing will enhance your eyes.
Falling in love will chance your life.


118100 kan sin sak ;)

Haha bestämde mig för att göra samma som Jimmie och skickade ett sms till 118100 och frågade vad svartvitacirklar.blogg.se handlar om. Här är svaret jag fick:
"118100 tror att svartvitacirklar.blogg.se handlar om en väldigt hästintresserad person som verkligen brinner för sitt intresse. Ha en bra dag"
HAhahahaha jaaa det har visst varit lite mycket hästbilder det senaste MEN det var bara för att det var 3 hopptävlingar på en veckas tid ^^

En random bild :)

Just believe in it...

Make a wish and place it in your heart,

anything you want, everything you want

Do you have it? Good

Now believe it can come true

You'll never know where the next miracle

is gonna come from, the next smile,

the next wish come true

But if you believe that's it right around the corner

and you open your heart and mind 

to the possibility of it,

the certainty of it,

you just might get the thing you're wishing for

The world is full of magic

You just have to believe in it

So make your wish

Do you have it? Good

Now believe in it, with all your heart

 


Remember who you are

Jag älskar filmen Black Beauty. Den får mig alltid at gråta som en baby. När jag var liten grät jag alltid när Ginger dog men nu för tiden gråter jag alltid i slutet när Beauty står på hästmarknaden, mager och eländig, men när han hör joes röst vaknar han till liv och återfår hoppet :') Så underbart fint <3


Röda Tankar the movie

En liten film som jag och några i klassen gjorde på svenskan. Handlar om en vampyr

Hästhoppning

Idag var det hästhoppning på Ridklubben, jag tog kort och hjälpte Amanda lite grann. Mycket trevligare väder idag än igår : )




Amanda och Nasse <3

Ponnyhoppning

Idag har jag hjälp Amanda med att sälja bilder på ridklubben där det var ponnyhoppning idag. Hann även ta lite bilder trots att det inte var bra väder och jag hade annat att göra =)

Grattis till Anna som vann LD för D-ponnys

Andra ekipage :)

Sofie och Oh Hey There Delilah

Konfronterade min rädsla

Idag har jag konfronterat min älgskräck. En ko och en halv befann sig på andra sidan vägen och åt äpplen. Jag var modig och gick ut och tog kort. Tak och lov att jag har en långzooms kamera för annars hade jag aldrig vågat ;) Jag har också varit klantig nog att sparka i min onda fot igen så att den är värre igen, så när jag skulle rida valde jag att rida utan sadel och jag hade en ridsko på din friska foten medans jag hade en fopatoffel på den onda foten, haha såg lite kul ut ^^

Älgkalven :) Tyvärr fick jag bara denna bilden som var bra eftersom som gick in i skogen sen...

R.I.P

Var inne på BoRK:s hemsida nu på morgonen och såg att Octet har blivit avlivad. Han hade problem med urinblåsar och hade mycket ont. Jag kommer alltid minnas Octet som hästen som allid var glad och som älskade att hoppa. Han hade alltid öronen framåt och ett nyfiket uttryck i ansiktet. Han var lite kaxig mot dom andra hästarna men mot människor var han alltid en ängel, både i stallet och i hagen.
octet
Octet våren 2008

Charmiga Octet som nästan jämt hade tungan på utsidan av munnen

Sommaren 2008

Sommaren 2008

Octet <3

Leon och Octet 2008

Sandra och Octet <3

Du kommer alltid finans i våra hjärtan Octet <3

Clear Round

Var och kollade på ClearRounden på holmen. Här kommer lite bilder ;)

Söt fjording :)

Ryttare med tjusig strass på shortchapsen :D

Arab

Matilda :)

Stina Zagerholm

Amanda och Nasse på 1 meter <3

Denna sötnosen befann sig på holmen med :)

Och denna söta Isbjörnen vill man ju bara krama <3

Supernatural <3

Äntligen har Supernatural säsong 3 kommit, beställde den i onsdags på Ginza.se för 399 Kr. Rena fyndet! Nu blir det typ maraton hela dagen :) Hade vart perfekt att ha en pojkvän som också älskade serien som man kunde mysa med samtidigt.. Men men man kan ju inte få allt här i världen och så länge jag har Supernatural så får jag väl klara mig ;)

Kärlek <3 Hoppas att säsong 4 går att köpa här i sverige snart!!

Like the old days <3

Vaknade klockan 8.20 idag till min stora ilska. Vill ju ta vara på det lilla som är kvar på sommarlovet (även om jag har längst kvar av alla då jag börjar den 26:te) genom att sova till åtminstone 10, men nej då jag har fått en inbyggd väckarklocka som är inställd på 8 = JOBBIGT!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, förutom att Tedde var här en stund :) Vi fjantade oss med The Sims, kändes som att vi var tillbaka på mellanstadiet ett tag ;) Det var trevligt! Det får vi göra om någondag ^^

Tedde :D <3

Bilder från helgen


Pierre och Stefan åker vagn efter Omida

Sjöodjuret Kingen : )

Deava

Deava och Donna

hahah jag var bara tvungen ;)

Belinda och Jag

Ooops

Jag, Jimmie och Jimmies pappa Stefan skulle just sätta igång att göra mat. Stefan satte igång grillen medans jag kollade på när Jimmie diskade. Så sa jag "tänk om det skulle börja regna nu, va kul det skulle vara eftersom vi ska sitta ute och äta... nooooot". Några sekunder senare springer Melvin in i köket och säger "Jimmie pappa sa att jag skulle säga att det regnar på kaninerna". Jimmie vänder sig med förvånad ilskhet mot mig och säger "Det är ditt fel Jenny". Oooops (A) Nu får vi sitta inne att äta och Jimmie är snart klar med att diska. Det tog bara 1 timme ;) haha kanske inte riktigt så länge men fan inte långt ifrån ;) Nu ska vi ta och se till att det blir någon mat!

Jag och Jimmie ;)

Jimmieboy och Kingeling

Sitter hemma hos Jimmie och kollar på tv. Jag har invaderat hans hus! Mohahha Igår var vi ute och fotograferade lite. Idag ska vi nog vara ute och njuta av solen.... fast inte när det är varmt ;) Jag ska kolla när Jimmie badar och klipper Kingen också. Det blir nog nice.... eller trist : ) Sen är det fredagsmys ^^

Kingen

Omida

Fler bilder kommer senare.
Ha det bäst // Jenny, Jimmie och Kingen

Pontiacpojke och Norsk skräck film

Fick nyss ett samtal från Henke som gör lumpen på T2 i Skövde nu. Han hade nyss vart och käkat pizza och så berättade han att det kom en militärvakt och letade efter P4 pojkar för att dom inte får vara ute så här sent. HAHA säger jag åt det, rätt åt Tobias (inte för att jag tror att han skulle vara ute och ränna eftersom han är skyttegruppsbefäl men ändå haha rätt åt P4 pojkarna). Anledning till att dom inte får vara ute så sent är att dom ryckte in en vecka senare än T2 pojkarna... Detta samtal muntrade upp mig iaf, saknar att prata med Henke jue!

Till Petra och Ebba: Pontiacpojken åt mat med dom andra pizzapojkarna medans vakten letade efter alla P4-pojkarna (vars befäl var en pollypojke) som inte hade blivit permissionspojkar ännu för att dom ryckte in en vecka senare än T2:s pansarvagnspojkar! :D

Nu tänker jag sätta mig och glo på en norsk skräckfilm som säkert kommer vara underhållande, helt kämpe bra!

Ännu mer aj


Nu är den ännu blåare och även vänstra halvan av foten ..
(Nej jag kan inte lägga av att ta kort på det för för en gångskull så syns det att det gör ont! Det gör det aldrig annars ju! )

Köttian

Alla säger att man ska äta massa grönsaker och mindre kött, men jag håller INTE med! Jag hatar verkligen grönsaker, det är helt enkelt inte gott (bortsett från Majs). Kött däremot är så otroligt gott! Jag skulle inte kunna leva utan kött, då skulle jag helt ärligt hellre dö. Jag älskar kött och det står jag för <3
Två av mina bästa vänner är vegetarianer och det bryr jag mig inte om så länge ingen försöker få mig att bli det :)

Min favorit rätt på Streckers i Köpenhamn (självklart är det gröna och röda kvar på tallricken när jag är klar) :)

Typiskt...

Idag är det fint väder, och det är ju bara så typiskt att jag gjorde illa foten igår så att jag inte kan köra moppe till stallet och rida idag bara för det. Hade varit perfekt att rida ut idag ju! Störande. Tån har fått lite färg nu, men jag kan gå mycket bättre idag ( alltså utan kryckan) men det gör fortfarande ont som fan om jag råkar stöta i något.

Min älskling <3

Blå tå...

Aj Aj Aj

Smart som jag är så råkade jag sparka i min fot i en dörr här hemma sen så typ ramlade jag ut i hallen och landade över strykbrädan, konstigt nog så lyckades jag hålla mig på fötter. Tyvärr så är min vänsterfot och framför allt lilltån svullen. Direkt efter jag hade sparkat i den såg man hur den blev vlev mer och mer blåröd, nu har färgen gått bort men det lär nog komma tillbaka. Jag kan i vilket fall som helst knappt gå så pappa fick plocka fram morfars gamla krycka.

Väldigt tjock lilltå.... aj aj på foten :(

Ridning & Hjärtattack

Idag har jag varit i stallet och ridit på min lilla kuse. Det gick bara bra. Den 12 Augusti är det clear-round på Holmen, funderar på att vara med men är ju lite fegis också. Vi får se om Lasse hinner bli ordentligt igångsatt tills dess, och om jag känner för det.
När jag åkte hem från stallet såg jag en ÄLG!!!! Jag fick typ en hjärtattack fan! Usch va läskigt det var :)

Jag och Lasse på en hopptävling förra sommaren :)

En liten fundering

Jag har tidigare berättat att jag och Amanda tänker gifta oss med rika hästkillar, men nu har jag funderat lite och det vore nog inte helt fel att ha en speedway förare. Helt ärligt så måste speedwayförarna vara de tuffaste människosläktet, se bara på Andreas Jonsson, han körde omkull så illa i tisdags att han trodde han hade brutit ryggen och ÄNDÅ gick han ut i VM på Lördagen och körde trots sina ryggsmärtor. Dessutom klarade han att ta flera poäng däribland en heatseger, dock kom han inte till semifinal men han körde lika bra som Fredrik Lindgren som inte var skadad!
De flesta speedwayförarna är dessutom snygga och har nog rätt gott om pengar :D Vad mer kan man begära ? INGET
davidsson
Andreas Jonsson      Fredrik Lindgren        David Ruud      Jonas Davidsson

Nicki Pedersen       Jason Crump

<3

Amanda gjorde denna till mig <3<3

Älskar dig gumman <3<3<3<3

Lasse rullar sig


Lasse har det skönt i hagen efter en ridtur <3

Sin nya grimma som inhandlades i Falsterbo har han på sig med <3
Älskar dig pållen <3<3<3

Blåbärs plockning

Idag har det varit en seg dag, men var ute i skogen med mamma och pappa och plockade blåbär. Jag övningskörde på dom små skogsvägarna och det gick superbra ;) Det är väldigt drygt att plocka blåbär och man får ont i ryggen men jag hade min mobil med musik <3 Jag har även laddat ner en jävla massa penslar och mönster till photoshop idag med, så det hartagit upp nästan hela dagen ändå ^^

Min hink med blåbär

Fina fingrar får man ;)

Miss you much...

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...
Outside it's now raining
and tears are falling from my eyes
why did it have to happen
why did it all have to end

I'm a big big girl
in a big big world
It's not a big big thing if you leave me
but I do do feel that
I too too will miss you much
miss you much...

I have your arms around me warm like fire
but when I open my eyes
you're gone...

Ingen bra dag

Jag är så arg, nej inte arg... jag är nog mer sur och ledsen än arg. Först var det "jag har hur mycket tid som helst nu i sommar så vi kan göra massa saker" men sen hade han fan inte tid för mig och sa flera gånger att han skulle komma hem till mig vilket inte hände när han hade sagt att han skulle komma utan flera timmar efter eller tillochmed en helt annan dag. Saker som var bestämt flera veckor iförväg hade han plötsligt inte tid med längre. Sen skulle han komma hit måndag, sen tisdag sen onsdag men så ringer han på onsdag och säger att han kan komma fredag eller lördag men sen på MSN av alla ställen skriver han att han inte har tid med en flickvän utan behöver tid för sig själv för att det händer så mycket i hans liv. Mycket = Lumpen och kompisar. Så om man gör Lumpen och har kompisar så har man tydligen inte tid för en flickvän. Dessutom har han lånat min gamla mobil som han inte lämnat tillbaka och nu kan man inte ens få tag på honom. Inte på MSN för där har han slutat vara inne (eller blockat mig?) och inte kan man skicka sms eller ringa för han har slarvat bort sin telefon. På måndag rycker han in i lumpen och han har absolut inte tid att komma och lämna min mobil innan dess. Men det kunde han inte kontakta mig och berätta utan jag blev tvungen att skriva på facebook och vänta på svar. Jävligt dåligt tycker jag.
Nej idag har inte varit en bra dag, var bara tvungen att avreagera mig på något sätt...

Lördagsmys ?


Bäddade med det nya bäddsetet idag. Tycker det blev riktigt bra faktiskt :)

Idag händer inte speciellt mycket, blir väl grillning ikväll och så får man väl se på en film. Undrar när Tobias tänker lämna tillbaka min telefon... verkar inte som det blir innan jul i alla fall....

RSS 2.0