Polka Dot ala Flugsvamp

I Lördags köpte jag ett nytt Mavala nagellack. Det var så fint rött att jag inte kunde låta bli. Igår målade jag naglarna med de och hade tänkt att göra något svart mönster ovanpå, men sen fick jag ett ryck och ändrade mig. Jag har nästan alltid svart, åtminstone ovanpå rött eftersom jag jag älskar svart-rött. Men den röda färgen brukar se så mörk ut jämt när man tagit svart så såhär fick de bli denna gången.

Tyckte det blev sjukt fint :)


You say things get better, but they never

Usch finns så mycket deppigt jag skulle vilja skriva här men vad tjänar det till egentligen. Dom som det skulle vara menat till skulle ändå inte ta åt sig av det så då kan jag lika gärna skita i det. Blir så jävla ledsen bara



You say I'm fixed but I still feel broken, broken
Lights on, lights off, nothin' works
I'm cool, I'm great, I'm a jerk
I feed myself lies with words left unspoken
Gonna be okay, gonna be okay, one day, one day

That day never came, that day never comes
I'm not lettin' go, I keep hangin' on
Everybody says that time heals the pain
I've been waitin' forever, that day never came



Incase of an Emergency

Vad jag skulle ta med mig från mitt rum om huset började brinna:

  • Nali
  • Min externa hårsdisk med alla mina bilder på
  • Överkastet och kuddarna som Mamma sytt till mig
  • Min Kamera
  • Mina nagellack (skulle typ ösa ner allt i en väska)
  • Mina Beanie Babies (återigen ösa ner i en väska eller påse)
  • Mina Supernatural säsonger!
  • Några av mina favorit klänningar
  • 2 par av skorna jag har på mitt rum
  • En av tavlorna jag har målat





Mamma och Pappas nya Volvo!

Idag var mamma och pappa och hämtade den nya Volvon dom köpt! :)



Men vänta lite nu, vad är det här?? Detta är definitift ingen silvrig V50.. Vad hände där???
Jo det var nämnligen såhär att när pappa åkte och tankade den nya bilen märkte han att ryggstödet bara åkte längre och längre ner ju mer han lutade sig mot det, så han åkte tillbaka och jaa fick med sig denna hyrbilen hem istället. Dom hade ju bytt klädsel på förarsätet eftersom det var en ful reva i den och då har de uppenbarlig blivit något fel :P Typ piiiiinsamt för försäljaren?? Jaja bättre lycka nästa gång ;)

Oh so Shiny!

Ville ta mina 3 finaste nagellack, med holografiska partiklar i, och göra en design. Jag visste inte om jag ville göra linjära sträck eller något annat, men såhär fick det bli:

1. Jag började med mitt nya OPI "DS Coronation" 3 lager
2. Använde OPI "DS Extravagance" och Color Club "Wild at Heart" och målade lite random fläckar med hjälp av en vanlig tunn pensel. Det går enkelt att göra rent med till exempel ett litet shotglas med aceton i och doppar penseln i efter :)
3. Konad Image Plate M65 ovanpå :)

Reilly Dolman

Satt och kollade på Supernatural säsong 4 och fick syn på en kille som var så bekant fast jag aldrig reagerat över honom tidigare när jag sett "After School Special" avsnittet så kollade på IMDb, visade sig att han är med i Flicka 2 som jag såg för några veckor sen. Riktigt söt måste jag få säga :)

SHOPPING!

Varit i Borås idag med Mamma. Började på Hööks och handlade lite grejer sen blev det Knalleland. Skulle inte handla så mycket egentligen meeeeeen hur gick det med de?? Inte så bra.. :)

Blev bla 5 par skor från Skopunkten och Stadium. På skopunkten är det ju halva priset på det billigaste om man köper 2 så där blev det 100 kr rabatt. Sen hade dom 3 för 2 på allt i butiken på Stadium. Där hade jag ju tänkt att bara köpa ett par EasyTone, men eftersom det var 3 för 2 tyckte mamma vi skulle utnyttja det så då köpte vi 2 par Converse med. Har inte köpt Converse på 3 år :)

Klänning från Gina Tricot 199 kr

Linne från Gina Tricot 99 kr

Skor från Skopunkten 199 kr

Skor från Skopunkten 199 kr. (Dessa har jag velat ha sedan jag såg dom för några månader sen men ville inte lägga 349 kr som dom kostade då ^^)

Converse från Stadium 699 kr

Converse från Stadium 699 kr

EasyTone från Stadium 1200 kr

There'll be peace when you are done

Igår var det säsongsavslutning av Supernatural säsong 6, det var dubbelavsnitt <3 Och i början av de sista avsnittet spelades givetvis Carry on my wayward son med Kansas lyrics Det är långt till nästa säsong så har kollat på gamla avsnitt av det idag och tidigare i veckan :) Ska få säsong 5 i födelsedagspresent så kan börja sommarlovet med att kolla på den igen :D <3


Rosty Fence!


1. Började med att måla 2 lager med Isadora - Glowing Burgundy
2. Använde Isadora - Pearly Caramel, en svamp och duttade lite random
3. Konad Image Plate M57 och China Glaze - Romantique Passion
4. Till sist tog jag först Glowing Burgundy och sedan Pearly Caramel och duttade på naglarna för att man inte skulle se nätmönstret lika tydligt.

On and on we carry through the fears..

Är så glad just nu! Massa fina flickor kommer hem till mig när jag fyllt år <3 Synd att inte alla kan bara, men jag är glad ändå :D Är snart ett år sedan vi tog studenten och jag har inte träffat mina Hippies på evigheter!! Alla har vi funnit våra egna vägar, men nu är de dags för ett härligt återseende!
Ser fram emot grillfesten som FAAAAN, bara att hoppas på bra väder ^^

HIP3A sista dagen <3

Speedway 14 Maj!

I Lördags var det Speedway på Ullevi och givetvis hade jag och Pappa biljetter! (Han fick dom i födelsedagspresent i början av februari) Tyvärr regnade det hela kvällen men som tur va hade vi biljetter under tak. Förra året hade vi långt ner och satt därför i regnet, men då regnade det inte konstnat utan kom några droppar då och då bara.

Det började ganska bra för svenskarna, särskilt för Antonio Lindbäck som tog 3 raka heatsegrar. Polackerna gick det sämre för och Tomasz Gollob körde bara in 3 poäng (ingen heatseger). Jason Crump hade 2 raka heatsegrar när han fick kast på cykeln i sitt tredje heat och fick avbryta tävlingen med ett brutet nyckelben.. :/
Man fick tyvärr avbryta hela tävlingen efter 16 heat eftersom det regnade för mycket och banan var mer som en bassäng.

Heat 2: 1a Röd - Jason Crump. 2a Vit - Janusz Kolidziej. 3a Blå - Tomasz Gollob. 4a Gul - Rune Holta

Heat 8: 1a Röd - Antonio Lindbäck. 2a Gul - Chris Harris. 3a Blå - Rune Holta. 4a Vit - Artem Laguta

Kvällen avslutades med ett fantastiskt fyrverkeri!

OPI Glam Slam

Fick OPI Serena Glam Slam Simply Smash-ing! & Black Shatter av mamma igår. Provmålade med det idag, det blev naaaajs :)


Utomhus i skuggan

Utomhus i solen

Två nya designer

Har varit dålig på att visa mina nageldesigner så här kommer som två senaste på en och samma gång :)

Började med Max-Factor "Cloudy Blue" 1-2 lager beroende på hur tjockt man målar.

Sedan använde jag en svamp och duttade ett lager med "Spending Cash with Carl" by HM. Använde Konad Image Plate M73

Nästa Design

På denna målade jag 2 lager "Envy Me" by HM. I skugga.

I solen. Använde China Glaze "Romantique Passion" och Konad Image Plate M60.

Han såg så ledsen ut!

Igår var det loppmarknad på Hestra. Dom hade tydligen fått ta över det som inte Kyrkan fick sålt på sin loppmarknad och därför hittade jag en del välbekanta saker som jag hade skänkt. En av mina nallar såg så fruktansvärt ledsen ut där han låg i en låda att jag inte kunde låta bli att rädda honom. Så jag köpte tillbaka honom för 2 kr.

Tycker det är lite konstigt att Kyrkan ger grejerna till Hestrafors IF. Hade det inte varit bättre att skicka åtminstone leksaker, kläder och annat till behövande i U-länder?? Eller spara till en annan loppmarknad där vinsten gick till ett godare syfte än en fotbollsklubb...

"Du övergav mig"


Från 15" till 17"

Idag har jag och pappa bytt däck på Lilla blå bilen. När sommardäcken på 17" hade kommit på tvättade jag av lilla blå rejält också. Det är banne mig inte lätt att få bort en hel vinter med smuts! Men jag fick nog bort det mesta ^^

SMUTSIG BIL!

REN! :D

MKT REN :)

Jag visste det!!

Varför lyssnar ingen på mig?? I avsnitten av Grey's Anatomy där en gubbe går runt på sjukhuset och skjuter massa folk är det med en tjej som jag tyckte var jättelik Mandy Moore, som spelar Jamie Sullivan i A walk to remember, men den jag sa det till (minns inte vem...) sa att det itne var hon. MEN så är det de ... Folk borde verkligen lyssna på mig mer ...

Grey's Anatomy                                                  A walk to remember

Och Btw så är Shane Wast med i en serie jag ser på (Nikita)

Och Maggie Q som spelar Nikita har bl.a varit med i Mission Impossible III :)

Journey to the Past...

Jag har nyss kommit på en sak. Jag har nog aldrig haft en äkta bästa vän, ni vet en sån som bara är ens egen. Jag har trott att vissa varit mina bästa vänner men dom har alltid haft någon annan som varit mer bästa vän än jag... Hmm vilken insikt...

Anyway har kollat på en gammal film som min morfar spelade in till mig från 5an en gång för många år sedan, när vi bara hade skogstv här hemma. Jumanji heter den, den är faktiskt bra även om den är från 1995, tycker alla borde se den åtminstone en gång :)

Golden Serpentine

Senaste designen är en liten twist på mina nyårsnaglar. Samma princip ungefär samma look men ändå annorlunda. Själva grejen med denna desingen är att välja ett lack i botten som går att använda till Konad, på nyår använde jag dock inte stämpel, men men.

Jag började med China Glaze - Romantique Passion eftersom jag vet att den går att stämpla med. Sedan använde jag min nya Essence - Fabuless och målade en rand mitt på naglarna. Sen använde jag Romantique Passion igen tillsammans med Konad Image Plate M63. Sist använde jag Essence Special Effect Topper - You're a gold mine.





Naglarna jag hade på nyår

Tyska Brownies

När vi var i Tyskland köpte jag "latbrownies", dvs ett paket med näst intill färdigblandad smet. Allt som behövde tillsättas vad matolja, ägg och mjölk. Idag har jag bakat dessa latbrownies och det blev riktigt bra faktiskt, tyskar är bra dom! Man kanske inte ska kalla dom latbrownies för det fanns nämligen en pappersform med som man fick vika ihop själv, tur att jag är så smart och fatta hur de skulle vara på egen hand för skulle inte fattat de tyska beskrivningarna (iofs fanns det bilder...)





Sponge Nail Art

För ett tag sen la jag ett bud på Tradera på ett Konad set där man faktiskt ska använda svampar att "dutta" med (Vilket jag iofs har gjort redan). Trodde inte att jag skulle vinna men det gjorde jag.. Igår kom iaf paketet fram :)

Det innehåller alltså 3 Konad Speciallack (Rosa, Blått och Vitt), 1 "svamphållare" + 5 svampar, 1 paljett och 1 burk med glitter.

Tanken är att man ska dutta på färg på nageln enligt sin egen fantasi och att man sen ska ta glitter ovanpå (också med svamp). Har inte hunnit testa än men det lär jag ju återkomma med någongång.. :)

Vad betalade jag då för detta??
68 kr inklusive frakt! Det tycker jag är väldigt värt ;)

Kladd!

Jag hade en väldigt fin vision tyckte jag men det blev inte alls bra enligt mig, någongång får man ju vissa det som inte blev så bra också ^^

Började med China Glaze - Joy och använde sedan en svamp med Depend 223. Såhär långt är jag nöjd, det är i nästa steg det kladdar till sig ordentligt!

Jaa det var så fint i mitt huvud, men det ser mest ut som jag kladdat ut mönstret i topparna... Jaja! Börja om från början...

RSS 2.0