Gårdagens bästa citat

Bea: Jag har också spillt
Matilda: Inte lika mö som me!!

Jenny: Min mamma rökte när honvar gravid med mig
Matilda: Jaha är det därför du är som du är?
Jenny: och vad är din ursäkt?
Matilda: ....

Helgen!

Igår Lördag var jag i stallet och red på förmiddagen och sedan när klockan var runt 2 tror jag så Kom Emsan hem till mig, och så satt vi och fånade oss med två datorer på samma skrivbord vilket ledde till en hel del förväxlingar ^^ När klockan var 18.00 begav vi oss hem till Bea som höll på att laga paj till oss alla, några minuter efter oss kom Matilda dit också. Amanda hade ont i halsen och kunde tyvärr inte komma :/ <3
Vi åt av den goda pajen och sedan kollade vi på L.A Giggolo som Bea hade hyrt. Den var inte årets bästa film men inte årets sämsta heller om man säger så. Väldigt dåligt slut var det iaf!!

Idag har jag varit i Borås med mamma och pappa och julshoppat lite grann. Blev en bolero jacka och 3 örhängen som jag ska få i julklapp + att jag köpte ett halsband till mig själv.

3 x Örhänge 179 kr/styck

Nu är praktiken slut...

Ja nu har dom 6 veckorna som vi på hästhållning fick ledigt från skolan gått. Jag har under den tiden hunnit vara på praktik på 2 olika ställen. Först Spanien och sen på Måsel AB utanför Kungsbacka. På söndag kommer Ebba hem!! Verkligen starkt av henne att vara kvar där nere själv och jobba på när jag åkte hem. Jag hade aldrig klarat att vara kvar ensam där om Ebba hade valt att åka hem...

På Måsel har det i alla fall varit jättebra, men fy vad jag är trött på att ta av och på täcken nu. Det är ju jättelätt att slänga på täcke på Lasse som är så liten men inte lika lätt på Henke som är 1.80 i mankhöjd xD
Den här lilla damen handlar mitt praktikarbete om :)

Igår slutade jag tidigare för att min handledare Amanda skulle åka till Skåne och lämna en häst och då gick jag dom 2 kilometrarna in till Anneberg och tog pendeln för att jag inte orkade vänta på bussen. Träffade mamma i Nordstan och vi gick till Kappahl och handlade massa julklappar till mig ^^ Blev bland annat 3 klänningar :)


New Moon <3

Ikväll har jag varit på bio med Amanda, Emelie, Matilda och Bea. Vi såg såklart New Moon, som självklart var asbra!! När jag läste boken var jag nästan i en liknande situation som Bella så den hade stor inverkan på mig, och jag tycker att filmen lyckades förmedla den känslan bra, kanske inte riktigt lika bra som boken, men ändå förvånadsvärt bra. I böckerna gillar jag inte alls Jacob, men märker att jag gillar honom mer och mer nu haha. 

Forbidden to remember, Terrified to forget - Detta var det som jag mest kunde identifiera mig med i boken tror jag ^^

Jaha nu ska man bara behöva vänta tills tredje filmen kommer ut !!! Hade gärna sett den nu med en gång, men lär la få vänta ett tag antar jag ...

Matilda och Emelie åkte in till stan tidigare medans jag åkte med Bea och Amanda in och när vi kom fram och hade parkerat vid Valhalla ser Amanda att hon fått sms från Matilda där det stod ungefär "jag vet inte vart jag är och jag har tappat bort Emelie. Hon tog femman åt fel håll". Vi tyckte inte alls det var förvånande, så vi ringde upp Emelie som sa att hon var på Biografen, men att hon inte visste vart Matilda var, så vi försökte ju givetvis ringa Matilda och efter ett tag svarade hon också och lät allmänt förvirrad men senare förstod vi att dom hade lurat oss! haha jaa humor har dom iaf xD

Lördagkväll i Hjälm

Igår åkte jag och Henke hem till Matilda i Hjälm. Jag tuggade åksjuketuggummi hela vägen dit och hela vägen hem och jag kände ingenting, vilket var en stor lättnad :) Hemma hos Matilda fick vi god mat och så kollade vi på film. Först såg vi på Seabiscuit och efter det såg vi Top Secret, som är den roligaste filmen jag har sett på länge! Jag höll serisöt på att skratta ihjäl mig ^^, efter det såg vi också slutet på Die Hard 4 som gick på tv.

Henke gömmer sig bakom sin nya kamera ;)

Matilda sover inte!

Tack för en mysig kväll :) <3

Bra Helg <3


Igår kom Emelie hem till mig <3


Vi satt vi datorn och töntade oss och så såg vi på en film + att vi började planera lite saker men jag tänker inte berätta vad för det är HEMLIGT!!! Moahah nu blev alla jättenyfikna, men faktiskt så får ni vänta ett tag innan ni får veta vad det handlar om :) Tänker bara säga att det är så jävla bra :D Är fan superstolt över oss!
Efter ett bra tag gick vi tillslut och la oss, och idag har vi varit i stallet och jag har äntligen träffat min underbaring igen och presenterat honom för Emelie som fick prova att rida på honom lite, fast hon har säkert ridit på honom förut när han stod på holmen.


Mitt charmtroll <3 När jag ledde ut honom i hagen så typ snubblade han över mig (fråga mig inte hur det gick till) men jag fick iaf lite aj i hälarna :P

MÅSTE BARA FÅ SÄGA ATT MIN ÄLSKLING ÄR KÄND AV 2/3 AV TJEJERNA SOM JOBBAR PÅ VDC I SPANIEN. ALLA KÄNNER LASSE <3<3<3


.............................................................................

YOU HAVE TO BELIVIE

Make a wish and place it in your heart... anything you want, everything you want.

Do you have it?  Good, now believe it can come true.
You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile,
the next wish come true.  But if you believe that it's right around the corner,
and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it...
you just might get the thing you're wishing for.
The world is full of magic, you just have to believe in it.
So make your wish; do you have it?  Good.  Now believe in it... with all your heart.

Jag kom, jag såg, jag....

...ÅKTE HEM

Det var ju meningen att jag och Ebba skulle tillbringa 5 veckor i Spanien, men nu är jag alltså hemma igen, Ebba är kvar därnere. Efter många dagar av fruktansvärd hemlängtan bestämde jag mig för att åka hem igen, då jag inte trodde att det skulle bli bättre. Jag mådde jättedåligt och det gick ut över arbetet och framställde mig som en dålig person.

Igår blev jag körd till tågstationen i Albacete där dom lämnade mig och så åkte jag tåg til Alicante och tog en taxi från tågstationen till flygplatsen, där jag utan större problem hittade bagageincheckningen till Göteborg. Jag var ganska nervös över hur jag skulle hitta rätt gate och allting, men hittade som tur va 3 svenskar som jag tog följe med. Dom hette Ove, Lisbeth och Monika och var väldigt trevliga och det var himla skönt att inte vara helt själv på flygplatsen. Planet kom iväg bara 10 minuter efter utsatt tid och det var häftigt att se när vi flög över Alperna. När vi närmade oss landningen var det mörkt och när vi hade kommit igenom molnen och man tillslut såg Göteborgs alla ljus så började jag nästan gråta av lättnad över att vara hemma igen!

Jag ångrar inte mitt beslut att åka hem fast att det är väldigt mycket kallare här hemma, även om jag bara var i Spanien i drygt 1,5 vecka så var det en häftig upplevelse och jag kan rekommendera andra att åka till VDC på praktik. Man bör dock inte vara rädd för att arbeta om man vill vara där för man får jobba 8.00-10.00 rast 10.30-15.00 rast 16.00-21.00 så det tar verkligen på krafterna! Det är som sagt en väldigt häftig upplevelse och stuteriet är helt fantastiskt. Tyvärr så hände en olycka när vi var där nere, ett av stona sparka hingsten Visir (när hon skulle betäckas) så illa att ett av hans ben gick helt av och han blev tvungen att avlivas... Det är ju tyvärr sådant som händer men annars var det en bra upplevelse.

Den enögde hingsten Melero rastar sig själv i arenan.

RSS 2.0