Premiärdoppet!

Efter vi hade ridit bytte jag och Hannah till badkläder och åkte upp till Ballasjön för att bada. Jag använde min nya "badklänning" för första gången, väldigt passande då det var första doppet för iår. Det var helt okej temperatur i vattnet och vi plaskade runt lite, simmade ut en bit i sjön och tillbaka. Sen hittade Hannah två kompisar som hon lekte med. Dom dök från bryggan och kollade vem som kunde komma längst under vattnet utan att simma, vem som kunde komma längst med hjälp av 3 simtag och vem som kunde komma längst med kötbulledyket. Dom kollade också vem som kunde skvätta mest med kanonkulan. Hannah vann allt. Kooonstigt med tanke på att dom andra var barn och mest gjorde magplask ^^
Mitt hår blev jättefint efter ett dopp i sjön btw! :)



Älska klänningar <3

För dom som inte redan vet det så älskar jag klänningar! Jag har det på mig typ jämt. Nu har jag köpt två till från BonPrix denna gång. Dom var åtminstone på rea :)



Shopping på Torp!

I Torsdags shoppade jag! Köpte en t-shirt och en klänning på Gina, en svart klänning med vita prickar och ett par vita leggins på Lindex, en bikiniöverdel på Kappahl, ett par ridbyxor och ett schabrak på Hööks. Blev också 4 nagellack på Kicks. Det var rea på Isadoralack!

Klänningen på Gina Tricot. Köpte en likadan i korall för ett tag sedan men då fanns bara korall och vit. Blev glad när jag såg den i svart <3

T-shirten från Gina. Blev kär direkt!

Isadora - Sheer Amethyst 35 kr

Isadora - Preppy Brown 35 kr

Isadora - Sun Orange 35 kr

Isadora - Glitzy Amethyst 35 kr

Sista minuterna!

Så här satt jag och kikade lite på facebok och sådant man kan göra innan man tillslut bestämmer sig för att gå och sova. Helt plötsligt får jag syn på bibliotekskvittot och märker att filmen jag lånade skulle in 22 juni. Shit shit shit tänker jag vad är det för datum? 22 Juni, kollar klockan; 23.04. Äsch dagen är inte slut än, så jag kastade mig i bilen och åkte och lämnade in filmen. Det var en person som gick förbi biblioteket precis när jag lämnade den.. Han/hon kollade konstigt på mig ... (A) Hahaha ne men bättre sent än aldrig liksom! :)

Ju mer man röker, ju godare blir det!

Det har varit en lugn dag idag. Jag har lyssnat på ljudboken "Hanteringen av odöda" av John Ajvide Lindqvist.
Bästa citatet ur boken är än så länge: Alla problem går att lösa, med ett undantag: dom som inte går att lösa. Åkte till Elin och åt middag med henne och Bea. Tacos blev det och sedan kom Matilda med efterrätt: Daimglass.

Ett annat bra citat som jag hörde Martin Timell säga på tv:n var: Ju mer man röker, ju godare blir det.
Han syftade ju förstås på det lilla fiskrökeriet han nyss hade byggt men det lät ändå så bra ;)

Längtar till Alperna!

Sitter och längtar till Alperna som fasen nu! Ungefär en månad kvar nu bara <3 Ska bli så härligt att se hur bergen reser sig framför bilen, se hur Neuschwanstein tornar upp sig i kanten av bergskedjan. Se Königsees klara kalla vatten glittra i solen. Åka den alltid lika läskiga Karwendel bahn. Lääääängtaaaar!

St. Bartholomä vid Königsee, där jag köpte en hatt för mååånga år sedan.

Königsee <3

Neuschwanstein

Karwendel bahn stationen på 2244 meters höjd


Singing the Blues

Improviserade ihop en nageldesign igår. Den blev ändå riktigt bra tycker jag.
Började med ett blått Depend (numret är avskavt), därefter använde jag två olika nagellack med tunna penslar, ett av dom köpte jag på Gekås och det andra i tyskland. det silvriga är även det ett sådant med tunn pensel men jag använde inte penseln utan en knappnål för att göra prickarna :)


15 Juni

Idag har jag varit värsta effektiv.
  • Varit på Apoteket
  • Lånat massa ljudböcker på biblioteket
  • Bokat tid till frisören
  • Handlat mat
  • Fixat i stallet

Sikken jäkla luring!!

Igår vaknade jag och kände mig ovanligt trött. Tänkte vresigt "snart kommer säkert alarmet gå igång också". Och mycket riktigt gick det igång mindre än en minut senare. Jag pallrade mig upp ur sängen då det dagen innan blivit bestämt att jag, Bea och Elin skulle åka till Göteborg och shoppa vid 10 (jag hade ställt alarmet på 9). Började duka fram till frukost och när jag satt och rostade bröd fick jag plötsligt syn på klockan i köket. Den visade 7.05. "Men va fan den måste gå fel" tänkte jag och gick in på mitt rum och kollade och jo där var klockorna också 7.05. Plockade fram telefonen och kollade, den visade att alarmet var ställt på 9.00 och inte alls hade gått igång kl 7. Jag hade alltså på något sätt inbillat mig att telefonen började vibbrera och spela... YEES bra start på dagen... Jag åt upp min frukost och gick och la mig och sov till kl 9.

Vatten för Elefanter

Idag har jag och Ebba varit på bio och sett Water for Elephants. Jag plockade upp Ebba hemma hos henne och sedan begav vi oss in till stan och fastnade i den sega trafiken vid Kallebäck. Sedan lyckades jag hitta en 30 minuters parkering vid "Persiljegatan", som Sofia alltid sa, och därifrån gick vi till Bergakungen och hämtade ut biljetterna. Sedan körde vi vidare och parkerade på Heden och gick därifrån in till nordstan och käkade på Paprika. Varsin kyckling-curry baugette utan grönsaker <3

Efter maten skyndade vi vidare till 4Gott. När vi var klara där hade vi ungefär 10 minuter på oss att gå från Lilla Bommen --> Bergakungen (vilket är lite väl lite tid). Men men vi hastade genom staden och när vi kom fram till det första rödljuset vid Trägårn sa jag bestämt "Vi har inte tid med rött ljus!" och så slog det om till grönt innan vi hunnit stanna. Vi kom fram till biografen bara 5 minuter efter att reklamen börjat. Ibland är reklam bra att ha ;)

Filmen var verkligen hur bra som helst (även om det var lite weird att Robert Pattinsons karaktär hette Jacob). Efteråt tog de sin lilla tid att ta sig ut från parkeringen eftersom fotbollsmatchen precis var slut och det stod en jävla massa poliser och ledde om trafiken just den vägen jag valde, men efter ett tag kom vi iaf ut. Medans vi satt och väntade försökt vi gissa vilka som var IFK:are och vilka som var Djurgårdare genom att se vilka som såg glada/ledsna ut. En kille såg speciellt olycklig ut och då sa Ebba "Han ser väldigt ledsen ut" och från stereon kom det "I got a feeling you could use a little smile" som svar.




Dollface Graffiti - Mitt försök

Här kommer då bilder på mitt försök att göra likadant som i videon i föregående inlägg. Eftersom det är en beskrivning med i videon tänker jag inte skriva hur jag har gjort utan bara visa bilder. :)


Ehm ja... Nemen det blev väl helt okej. Klart det är lättare att måla detta på lösnaglar så man kan anvnda högerhanden hela tiden och sen så var ju hennes naglar längre än mina så på mig blev det lite väl ihoptryckt. Men tycker det ser ut som ett fyrverkeri :)

Dollface Graffiti


Denna hittade jag och blev kär direkt så nu har jag försökt mig på att göra likadant. Det kommer ett inlägg om detta imorgon eller nåt.

Non-Stop Kakor

Ingredienser
125 g margarin el smör
3 dl socker
2 ägg
2 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
Smarties eller Nonstop till garnering.

Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker med elvisp el i matberedare så det blir en krämig smet.

Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner detta i äggsmeten. Blanda allt till en seg massa.

Klicka ut ca 2 msk smet till varje kaka på bakplåtspapper.
Låt det vara mellanrum då de flyter ut. Lägg på önskat antal smarties.

Grädda knappt 15 min. Låt svalna på galler.




Silver flower on stripes


Orkar faktiskt inte skriva vilka nagellack och hur jag gjorde. Har gjort samma sak förut fast med andra färger och annat mönster, men det är åtminstone samma princip. Så om någon undrar får ni helt enkelt fråga eller leta längre bak i bloggen :) Mamma trodde att jag hade blivit inspirerad av mitt halsband som varit med på bild i tidigare inlägg, men det blev jag inte. Åtminstone inte medvetet ^^


SGP Köpenhamn


1:a Tomasz Gollob
2:a Jason Crump
3:a Chris Holder

Fantastisk insats av Jason som låg sist i finalen ett tag men sedan lyckades ta sig upp på andra plats. Starkt gjort! Alltså två australiensare och en polack på pallen ikväll. Nästa GP blir i Cardiff - England den 25/6. Sen kommer lagVM efter det :)


Du måste hjälpa mej och visa mej en annan väg att gå

Baah så deppig. Så så deppig. Vet inte vad jag ska göra nu när plugget äntligen är slut. Tänkte att jag kunde skaffa gymkort i nån månad så jag har något att göra och även passa på att träffa Bea och Matilda lite, men sen så krångla de till sig och jag tycker det är så sjukt att inte skriva priser på hemsidan. Sen tänker jag verkligen inte binda upp mig för ett helt år eftersom det är idiotiskt, speciellt om man är student och knappt har några pengar.

Känner mig så sjukt ensam fast jag säkert inte är det. Men det är det man känner som räknas även om det är fel enligt andra, finns det något värre än när någon får en att ha dåligt samvete över sina känslor? Kanske borde försöka leta rätt på en groda så jag med kan få en Prince Charming. Blir så avundsjuk på dom som hittat kärlek, fyfan va livet är orättvist. Fast det är väl alltid kul när det går bra för andra *host*.

En annan sak som är jobbig är när man frågar någon om den vill hitta på något och aldrig får ett svar. Det är ju en grej som verkligen höjer ens humör... Nooot. Och nu i helgen kan jag inte ens fördriva tiden med ridning för Lasse och Leon går i sommarhagen. Får väl åka upp och hälsa på dom om det inte regnar en massa. Dagens höjdpunkt var iaf att se hästarna så lyckliga över att få komma ut på bete!

Det är fan så svårt att sätta ord på känslor men detta var iaf ett försök.


"Jag satt runt ett bord, täckt av flaskor och glas
Med alla dom andra i mitt blodsbrödralag
Det var vännerna jag älskade, dom enda jag haft

En del har försvunnit, en del har jag glömt;
En del har jag träffat, en del har jag fördömt
En del lär förneka att dom varit min vän;
Dom ger jag min kärlek, för dom behöver den än

Jag önskar, jag önskar, jag önskar ibland
Att vi åter kunde knyta ett blodsbrödraband"



Umgås??

Om det finns någon som har tid och lust att umgås någon dag så är jag ledig till Augusti

Follow your Heart

Fotograferade lite med några av mina nya halsband.




Blixtar & dunder, magiska under

Var ute och tog lite kort idag medans åskan gick lite grann.






RSS 2.0