En sista hälsning innan Spanien!

Ja nu är det bara ett fåtal timmar till jag och Ebba sitter på flygplanet påväg till Alicante, där José Luis ska hämta oss och köra oss till Albacete där VDC Stud ligger :) Det är JÄTTE spännande!!!! Är dock lite flygrädd, har sett för många skräckfilmer antar jag ;) haha men det löser sig det är typ 1 på miljonen eller miljardern som dom säger i "The day after tomorrow" (sen störtar 2 plan i en tornadostorm) Jag tror faktiskt inte att det blir en tornadostorm här i europa så det är jag inte så rädd för. I "världarnas krig" är det med ett flygplan som störtar MEN jag tror inte heller att det skulle komma massa stora ALIEN maskiner upp ur marken så det är nog också ganska lugnt :)



I alla fall så får ni alla ha det väldigt bra här hemma och så får vi se när vi hörs nästa gång! :) Puss på er små sötnosar <3<3

Avskedsmiddag

Igår var jag hemma hos Amanda, som hade avskedsmiddag för mig. Jamie, Emelie och Matilda var också där och efter middagen som bestod av kycklingtacos så spelade vi Poker och så spelade vi lite andra spel och hade allmänt trevligt! :D


Det var så roligt att Matilda skrattade så att hennes stol välte :D

När klockan var tolv vandrade jag och Emelie geneom mörkret hem till henne, där jag sov på soffan. På morgonen när vi skull äta frukost tyckte Luffsan jättemycket om mig :)

Söta Luffsan <3

BTW SÅ ÄR DET IDAAAAG JAG OCH EBBA FLYGER TILL SPANIEN!!! :D

Vad sysslar Facebook med?

Jag måste bara få säga: HALLÅ?? Vad sysslar Facebook med egentligen ???

Ja just det för jag bryr mig ju verkligen vem mina vänner blir vän med på FB ??

Vadå ska man behöva trycka för att få upp personers status nu eller??? :S

Denna förändring gillar jag INTE. Dom får allt jobba på om det ska bli bra ....

Ingen kattmänniska..

Jag är ingen kattmänniska, istället tycker jag mer om Hästar och Hundar. Inte så att jag tycker illa om alla katter, tvärtom vet jag många katter som jag inte har något emot alls.

Egentligen tycker jag att katter är ganska läskiga, jag menar kolla bara. Seriöst om jag skulle möta en sådan här sphynx katt i en mörk gränd så skulle jag nog fan pissa ner mig. Asså jag är säker på att katterna är jättetrevliga (så trevlig som en katt kan vara) men fy fan va läskiga dom är. Jag skulle INTE vilja ha en sånhär katt om jag skulle ha katt!

Love OTH


Avsnitt 16 säsong 3 är ett av dom bästa avsnitt som dom gjort av One Tree Hill. Ska sätta mig och kolla på det nu, även om jag har sett det sägert 10 gånger innan :)

TV- Program



Jenny Hissar:

- Project Runway
Bra underhållning där designers får tillverka olika kläder i en mängd olika utmaningar.
Mycket cred till Tim Gunn som gör en stor del av programmet med sitt "Make it Work"


Jenny Dissar:

- Quizzo
Ett program där man ska komma på ett speciellt ord fr att vinna pengar. Programledarna
är otroligt tjötiga och man får seriöst dampryck av att se eller lyssna på programet som
visas 10-11 på kanal 5 på vardagar. En stor tummmen ner till Quizzo!

En egen Cullen? JA TACK



Typ ja tack!! Ge mig en alldeles egen Cullen och han ska heta Glen med ett N för det har jag lovat Ebba och Sandra (men jag kan ju alltid kalla honom för Glen så han får gärna heta något annat) Spelar med andra ord ingen roll vad han heter, men han får gärna var lagom snygg :) Asså det måste ju inte nödvändigt vis se ut som han på bilden, MEN är det meningen att man ska hitta sin egen Cullen ?? Varför kan inte han hitta mig ???

Down <3

I don’t know where I’m at
I’m standing at the back
And I’m tired of waiting
Waiting here in line, hoping that I’ll find what I’ve been chasing.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.

Not ready to let go
Cause then I’d never know
That I could be missing
I’m missing way too much
So when do I give up what I’ve been wishing for

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Never know why it’s coming down, down, down.
Oh I’m going down, down, down
Can’t find another way around
And I don’t want to hear the sound, of losing of what I never found.

I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
I never know why it’s coming down, down, down.
I shot for the sky
I’m stuck on the ground
So why do I try, I know I’m going to fall down
I thought I could fly, so why did I drown?
Oh it’s coming down, down, down.

Blev kär i denna låten, första gången jag hörde den i ett avsnitt av Vampire Diaries <3

Resan närmar sig!

Jaa nu är det inte alls långt kvar tills mitt och Ebbas plan lyfter från Säve flygplats i Göteborg! Har inte hunit blivit jättenervös än men har panik över handbagage väska, som inte får vare större än 55 x 40 x 20 cm och det är verkligen svårt att hitta en sådan väska, men jag har frågat runt bland massa folk och hoppas att någon har en att låna ut. Annars blire väl att åka til Borås på Lördag förmiddag och handla en.

Igår var jag på banken och aktiverade mitt VISA kort så nu kan jag ta ut pengar i Spanien om det skulle behövas. Jag lagade också en tand igår, och detta gjorde jag utan bedövning så en applåd till mig :)


Luminoso VDC är en häst som bor på Stuteriet dit vi ska :)

Ny header

Ja nu har jag ändrat min Header, IGEN ^^ blev inte helt nöjd med den förra men nu känns det mycket bättre, iaf ett tag :)

Börjar bli lite nervös över att resan närmar sig nu, men ser fram emot Lördag då det blir krogen med tjejerna. Matilda får ta och fylla 18 snart så hon kan hänga med oss. När jag kommer hem från Spanien fyller hon 18 om en månad minus en dag <3

Tilda <33

Fredag & Lördag :)

I fredags åkte jag och Emelie hem till hennes mormor som bor mitt ute i skogen. Där var vi helt ensamma bortsett från katten Nala som var hemma. Vi åt "barkis", ägg och räkor till middag och kollade på Idol, efter Idol såg vi på "A Cinderella Story". Vi gick och la oss ganska tidigt men somnade inte förrän halv 2 ungefär ^^

På Lördagen åkte jag, Bea, Matilda, Emelie och Amanda hem till Henke som hade fest. Vi stannade på maxi på vägen och handlade korv och korvbröd :)

Hela gänget <3


Söta <3

När vi skulle åka hem så var jag och Emelie på toa först medans de andra gick till bilen, det var komörkt och jag och Emelie höll i varandra när jag helt plötsligt märkte att mina fötter försvann. Då hade Henke eller någon grävt ett dumt jävla dike där , det var iaf väldigt roligt xD

En helt vanlig fredag?? MED SNÖ!

Idag har jag nästan ätit en nyttig frukost. Nu ska jag snart duscha och sen tänkte jag leka lite författare och fortsätta på en berättelse som jag började med för typ 2 år sedan. Än så länge har jag skrivit 18 187 ord utspritt på 29 sidor :) Mellan 18 och 19 ikväll ska jag åka med Emelie hem till hennes mormor som är bortrest och så ska vi ha lite mys med räkor och baguette :)

Weei plusgrader, men kan det inte sluta snöa nu???

Min goda frukost xD

S N Ö

Låg i sängen och snoosade när jag fick ett mms från Sandra. Det var et bild från hennes fönster och det var snö överallt! Jag vågade knappt resa på mig och titta ut genom mitt eget fönster men när jag väl gjorde det möttes jag av samma syn som hon!!! DET ÄR INTE ENS KUL!!! Ofta att det kommer snö i mitten av oktober! :'(

Det är iaf inte så kallt som föregående dagar ....

Oh du ljuva ledighet :)

Idag gick jag till skolan för sista gången på mååånga veckor! Ska inte tillbaka dit förrän vecka 49! Imon ska jag jobba med mitt företag och på fredag ska jag till Emelie för lite tjejkväll, på lördag ska vi till Henke på fest och sen har jag ledigt hela nästa vecka. Sen nästa söndag flyger jag och Ebba till spanien och kommer itne hem förrän efter 5 veckor!!!
Idag har jag också ändrat lite på designen :) vad tycks?? ;)

Min och Emelies läxa!

Jag ska festa


Mel: Bamse

Jag ska festa, ta det lugnt med spriten,
ha det roligt utan å va’ full.
Inte krypa runt med festeliten,
ta det varligt för min egen skull.

Först en öl i torra strupen,
efter det så kommer supen,
i med vinet, ner med punschen.
Sist en groggbuffé.

Jag är skitfull, däckar först av alla,
missar festen, men vad gör väl de’?
Blandar hejdlöst öl och gammal filmjölk,
kastar upp på bordsdamen breve’!

Först en öl i torra strupen,
efter det så kommer supen,
i med vinet, ner med punschen.
Sist en groggbuffé.

Spyan rinner ner för ylleslipsen.
Raviolin torkar i mitt hår.
Vem har lagt mig under matsalsbordet?
Vems är gaffeln i mitt högra lår?

Först en öl i torra strupen,
efter det så kommer supen,
i med vinet, ner med punschen.
Sist en groggbuffé.


Trägårn med vännerna <3

Igår åkte jag hem till Emelie för att vi skulle ut på krogen på kvällen. Vi satte oss vid datorn för att kolla upp lite drinkar som vi ville dricka ;) sen så hittade vi en sida med massa trevliga sånger som vi satt och sjng medans Bea (som hade infinnit sig) satt bakom oss och kolla och lyssnade på oss ;) Det blev middag med Emelies mamma och pappa och deras 2 vänner, mycket gott måste jag få säga!

Sen åkte vi in till Borås för att träffa Henke och dra till Trägårn. Vi var inne i stan vid 21.10 ungefär och Henkes buss skulle inte komma förrän 21.35 så vi satt i Beas bil på parkeringen och flummade en stund. Bea kollade om hon kunde tuta fast bilen bara var på tändningsläge och det kunde hon så sen så satt Emelie och tutade, bl.a när ett helt gäng med killar gick förbi så Bea blev jättegenerad och sen när vi gick ur så såg Emelie hur tydligt man såg in i bilen utifrån, det var riktigt kul ;)

Väl inne så köpte Emelie en Cosmopolitan och jag en Screwdriver som vi delade på. Sen så köpte Henke shots till mig och honom, den hette typ Minto och ja den smakade mint! Emelie ville helst dra med mig upp på dansgolvet och tillslut så lyckades hon, vi stod längst inne i ett hörn för att ingen skulle se när jag dansade men så kommer det fram 3 killar och börjar snacka med oss och så ville dom ha lite kramar och så, efter ett tag försökte jag och Emelie diskret ta oss därifrån för det blev lite drygt.

Jag och Emelie på Trägårn 5 september :)

Date med Matilda :) <3

Igår gjorde vi inget vettigt i skolan överhuvudtaget. Vi såg bara på en dötråkig film.
Efter skolan var jag Matilda och Sara och fikade och sedan satt vi vid plaskedammen och drack Monster, vi drog hem till Sara och hon visade sin nya fina korsett för oss :D
Sen så käkade jag och Matilda pizza innan vi stack in till stan igen och kollade på bio. Vi såg "Allt för min syster" som var en väldigt sorglig film men den var ändå väldigt bra :)

Jag och Matilda för typ ett år sen :)

RSS 2.0