Genom eld och vatten

Idag skulle mamma och pappa elda upp massa gammalt skräp! Typ gamla masonitskivor, väggpanel och huggkubbe. Jag hade som önskemål att ta kort när de hade blivit mörkt. Pappa höll därför liv i elden hela dagen!! Från kl 13 till kl 20 då det var tillräckligt mörkt för att ta kort! Tack fina pappa!
 
 

Greys

Grey's Anatomy är tillbaka och jag kom inte långt in i säsong 9 utan att tårarna rann. Men blev faktiskt aningen besviken på upplägget i avsnittet. Vill kunna se hela säsongen med en gång!
 

I'm strong enough

 

My room is cold, It's making me insane

Jag är trött. Har ramlat ner djupt i träsket och istället för att vara still har jag tampat vidare och bara fastnat mer. Jag har förstört för andra och för mig själv och för det skäms jag.
 

Mitt hjärta

 
Vadå 25 år gammal? sa han och flög över hindret utan problem.
 
 

Duktigt

Ibland blir jag lite irriterad på mig själv. Gjorde en del bilder i photoshop igår som jag sedan tillsammans med lite andra bilder skickade efter för framkallning. Och idag satte jag mig och gjorde en skitfin bild vilket ju egentligen bara var onödigt eftersom jag redan hade skickat efter... Men men. Jag skulle vilja hitta en sida på nätet där man kan ta sina bilder och få hem dom sen som ett papper och inte ett foto. Det hade varit nice! Beställde på matt fotopapper igår så får se hur det blir. Har nämnligen tänkt att använda bilderna när jag gör julkort och födelsedagskort.
Denna gjorde jag idag.
 
 
 

Lovely Creatures





Gin

 

Everybody looks happy, except one.

 
BOO
 
 
 

Äntligen!!

 
Här skall lyssnas.
 

Is this the way it's meant to be?



Var ute lite i morse och tog kort.
 

Jävla bra

Det är ju bra av mig att jag skapade en ny email för att ha när jag söker jobb. Och kan jag komma in på den nu ? Nej. Jag tog ett av mina vanliga lösenord men tydligen måste jag ha skrivit de fel 2 gånger exakt likadant eller nåt för jag kommer inte in hur jag än gör.... What the fuck liksom. Kan inte lyckas få jävla microsoft att skicka någon kod till mig heller.... Duktigt Jenny. Verkligen.
 

I had a dream, that we flew on golden wings

 
We are two hearts joined together
We will be forever as one
My brother under the sun
 

Photoshop. Fotografens bästa vän

 
Ja det är sent en tisdagkväll och jag leker i photoshop. Här har bilden fått ett svalt filter.
 

Göteborg by night

 

Amandas kort

 
Detta kort gjorde jag till min fina vän Amanda när hon fyllde år (med en del hjälp av min syster). Hon älskar Cupcakes och jag älskar färger och glitter. Då blev det såhär :)
 

Sometimes people write what they can't say

 

There's no shelter from the storm inside of me

Everywhere I turn, I hurt someone
But there's nothing I can say to change
the things I've done
Of all the things I hid from you
I cannot hide the shame
And I pray someone, something will come
to take away the pain
 

Nu hoppar Hickstead för evigt på hemmaplan

http://www.tidningenridsport.se/Tavling/Nyheter/2012/9/Hickstead-staty-i-Spruce-Meadows/
 
Så jävla fint. Grät när jag läste artikeln. Finns nog ingen i hästvärlden som inte blev berörd på ett eller annat sätt när Hickstead dog inne på banan.
 

Mumspojken

 
 

Är det värt det?

Fy fan vad ont det gör i hjärtat. Fy fan för att behöva spendera slutet av veckan med att ligga i sängen med tårar sakta rinnande längs kinderna. Den här jävla välbekanta smärtan börjar bli för mycket. Hur mycket ska jag klara?
 
Ni kan bli arga och ni kan säga att jag överreagerar, men faktum kvarstår. Det gör ont i mig när ni gör så. Oavsett om jag överreagerar eller inte. Det gör ont och det trycker ner mig. Jag vill inte känna såhär. Jag förtjänar inte att känna såhär.
 
Tur att jag har min fina Ebba att prata med såhär på kvällskvisten så jag kan tänka på annat en stund <3 Tack Ebba för du är bäst <3
 

Together we will overcome <3


   

2007 började en oövervinnerlig vänskap. Fem år senare håller vi fortfarande ihop, stronger than ever. En hel del minnen har det blivit genom åren och fler lär det bli. Ni är vännerna med stort V, darlingarna med stort D och hippisarna med stort H! Tillsammans klarar vi av alla utmaningar. Älskar er flickor! Hippies forever <3  
 
 
 

Tigerkaka med extra smak

 
200 g smör eller margarin
2 ½ dl socker
3 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk
 
Smaktillsats:
3 msk vaniljsocker
4 msk kakao
 
  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj och bröa en sockerkaksform.
  3. Vispa sockret och smöret pösigt med en elvisp.
  4. Blanda i äggen ett och ett under omrörning.
  5. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt till smeten tillsammans med mjölken.
  6. Blanda en tredjedel av smeten med kakaon.
  7. Blanda två tredjedelar av smeten med vaniljsockret.
  8. Lägg hälften av den ljusa smeten underst i formen, sen den mörka smeten och sist den ljusa igen. Dra med en gaffel genom smeten för att skapa marmoreringen.
  9. Grädda i nedre delen av ugnen c:a 45-50 minuter. Prova med en sticka så den är torr
 
 

Hold on, be strong

You and I know
How the heartaches come and they go and the scars they're leaving
You'll be dancing once again and the pain will end
You will have no time for grieving
You and I cry
But the sun is still in the sky and shining above you
Let me hear you sing once more like you did before
Sing a new song
 
 

Är du vuxen ?

Hur gammal sa du att du va nu igen? Aa just det. Uppför dig som det då och inte som en fem åring. När barn gör det är de ändå något sådär okej för dom vet kanske inte alltid bättre. Men någon som ska vara vuxen borde inte uppföra sig på det viset! Det blir ju bara löjligare och löjligare det här så sluta gnäll och snälla försök vara lite mogen åtminstone.
 

I'm founding it hard to do anything without you!

 It is so very true <3
 

Ok... I'm gonna eat you up now...

 
Hmmm... Let me think... HELL YES!
 

A song for your heart..

As strong as you were, tender you go.
I'm watching you breathing for the last time.
A song for your heart, but when it is quiet,
I know what it means and I'll carry you home.
I'll carry you home.
 
 

The Hunger Games

Har varit och lånat The Hunger Games som ljudbok, på engelska så att allt blir som det ska. Den är riktigt bra och den kommer vara på i varje minut det går tills den är slut! Synd att inte biblioteket har tvåan och trean på ljudbok... Det är bästa sättet att suga åt sig en bok när man är långsam på att läsa. Dessutom kan man göra andra saker samtidigt som man lyssnar, men om man läser måste man sätta sig ner och verkligen bara göra det. Ljudbok är min grej!
 

Hope is strong

 

Min finaste vän

Du säger väl till när det är dags? Jag vill inte fatta det beslutet själv. Säg till när du är redo. 
 
 

Nattsvart, stjärnlöst.

Nu ska jag lägga mig i sängen med denna bok av Stephen King. Han bjuder sällan på tråkig läsning!
 

Do you ever wonder if we make the moments in our lives, or if the moments in our lives make us?

If you could go back and just change one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or the heart of another? Would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing? Just one moment -- one moment that you've always wanted back.
 
 
 
 

Old friend, why are you so shy? Ain't like you to hold back or hide from the light..

I flera år har jag på ett eller annat sätt känt mig utanför. Under våren iår försvann delvis känslan, men nu är den tillbaka i sin fulla styrka. Jag försöker hela tiden ignorera känslan och slåss emot den genom att försöka vara med lite extra, men det lyckas aldrig. Jag får känslan av att ingen egentligen vill umgås med mig. Och visst kommer folk tycka att jag är löjlig som känner så, men det är så JAG känner. Det spelar ingen roll om det i andras ögon inte är så för det är så jag känner och mår dåligt utav. Jag vill vara med och jag blir ledsen när jag inte ens blir tillfrågad.
 
Tillslut når jag alltid en gräns där jag drar mig undan istället, i ett försök att skydda mig själv från det onda. Men det gör ändå ont inom mig varje gång någon liten skitsak händer. Kanske jag är långsint, men när någon man trodde var nära sårar en så fruktansvärt har man inte rätt att vara det då? Jag vill inte bli så ledsen igen. Jag vill inte. JAG VILL INTE! Jag är rädd och jag går lätt sönder. Det är inget jag valt själv, det är bara så det är. Jag försöker få folk att förstå, men känns som jag talar för döva öron om och om igen. Ni hör liksom men verkar inte bry er.. Ni kanske intalar er själva att det inte sårar mig, men det gör det. Varje gång.
 
Känns dessutom som att jag förlorat en vän, utan att jag egentligen vet hur det gick till. Vi som gått igenom så mycket. Miljoner skratt men också tårar. Du och jag som var så nära. Alla år vi varit vänner känns så nära men ändå så avlägsna. Jag har tappat bort dig min vän och för det är jag ledsen. Förlåt mig. Jag önskar vi kunde hitta tillbaka till varandra och att vi kunde bli som förut, men vet helt ärligt inte om vi kan. Jag hoppas att vi någondag ska klara det, men är osäker. Vet inte hur du känner och tänker. Men såhär känner jag. Förlåt.
 
 
 

Picture perfect memories

Idag var jag ute på en mysig uteritt med Tedde! Det bästa med den tjejen är att det spelar ingen roll hur lång tid det gått sedan man sist sågs för man kan alltid prata på om allt och ingenting ändå! Vi delar allt en del härliga minnen du och jag Tedde. Tack för de fina sällskapet!
 



One of these days these boots are gonna walk all over you.

You keep lying, when you oughta be truthin'
and you keep losin' when you oughta not bet.
You keep samin' when you oughta be changin'.
Now what's right is right, but you ain't been right yet.
 

The boy saw the comet

 
The Boy Saw The Comet and he felt as though his life had meaning,
and when it went away he waited his entire life for it to come back to him.

It was more than just a comet because of what it brought to his life: direction, beauty, meaning.
There are many who couldn't understand, and sometimes he walked among them.

But even in his darkest hours he knew in his heart that someday it would return to him,
and his world would be whole again...and his belief in God and love and art
would be re-awakended in his heart.



RSS 2.0