Inspirationen

Som jag skrev i mitt senaste inlägg så upptäckte jag Konad på youtube och blev då som sagt väldigt intresserad. Det var en av sayanythingbr00kes videor jag såg. Hon är verkligen duktig och man kan hämta mycket inspiration från hennes olika manikyrer.


Detta var den allra första videon jag såg och det var i stort sett denna som fick mig att beställa hem Konadgrejer. Jag tycker att alla som håller på eller funderar på att börja med Konad ska kolla på sayanythingbr00kes nageldesigner. Hon har också en hel del smink videos som också är intressanta och roliga att se. Jag för min del är inte så duktig på smink så jag håller mig mest till naglar ^^

Konad Nail Art

Jag började med Konad för någon månad sedan, efter att ha sett flera olika designer på Youtube. Konad går till såhär: Man har en platta med mönster/figurer, en skrapa och en stämpel. Efter att ha målat på nagellacket på det mönster/figur man vill ha på sin nagel skrapar man med hjälp av skrapan bort överflödig färg och använder sig sedan av stämpeln för att plocka upp designen och trycka den på nageln.

Här är plattan, skrapan och stämpeln. Vi ser också ett Konad speciallack. Jag rekommenderar starkt att man skaffar sig dessa speciallack om man ska hålla på med Konad. Vanliga färger fungerar men inte alls på samma nivå.

Närbild på plattan.

Min allra första Konad design. Helt okej blev det tycker jag.

Mitt favoritmönster är helt klart Leopardmönstret.

Man kan ha vilket lack som helst under konad.

Konad grejer finns att köpa på Nelly.com

Graffiti Nails

Isadora har kommit på en genial grej, nämnligen Graffiti nails! Man målar först en bas med vilket nagellack som helst och sedan när det har torkat i minst 4 minuter målar man på Graffiti nail top ovanpå, medans det torkar spricker det och bildar fräcka mönster. Jag hade svårt att tro det innan jag själv provade men det fungerade faktiskt över förväntan! Isadora graffiti nails kostar 69 kr och finns i 6 olika färger: svart, vitt, blått, gult, rosa och grönt. Det finns oändligt många kompinationer som man kan göra om man bara låter fantasin flöda :)



Första gången använda jag silverlack till bas och svart graffiti ovanpå :)

Andra gången använde jag rött baslack och även här svart graffitilack.

Waka Waka

När det väl blev dags att börja på universitet hade jag fått ett nytt förslag än de två jag skrev om i förra inlägget, nämnligen Afrikastudier! Eftersom jag tyckte att det lät väldigt mycket roligare och intressantare än de båda andra så beslutade jag mig snabbt och lätt för att det fick bli Afrika. Mitt enda problem nu är att få böckerna som är till kursen. Har beställt dom på biblioteket och en har kommit så nu väntar jag bara på 2 till... >.<


RSS 2.0