Golden Flower

Eftersom jag fick mina nya nagellack igår så fick jag ju måla naglarna också :)
Till detta använde jag Svart nagellack, Rimmel - Green With Envy och det nya China Glaze - Romantique Passion. Jag fick inspirationen från en blogg men minns tyvärr inte vilken.. Jag är i vilket fall väldigt nöjd med mitt nya China glaze som fungerade perfekt till Konad! :D

Svart som grundfärg

Efter det målade ja en rand ungefär mitt på nageln

En fin blomma i guld och tillsist topplack :)

China Glaze

I Lördags köpte jag 3 nya China Glaze på Tradera och dom kom idag! Har handlat av "Nagelglädje" flera gånger och det är verkligen en pålitlig säljare som jag rekommenderar. Jag har köpt China Glaze och Color Club från Nagelglädje som också säljer bl.a OPI och andra bra märken (till lägre pris än affärer). China glaze kostar på Kicks 98 kr, medans Nagelglädje säjer dom för 80-85 kr. OPI kostar 150 kr på Kicks och nagelglädje tar ca 75 kr tror jag så det är verkligen värt ;)



Dessa tre var det då jag köpte:
  • China Glaze - Mommy Kissing Santa
  • China Glaze - Romantique Passion
  • China Glaze - Romantique Joy

Photoshop <3

Jag älskar ju att hålla på i Photoshop, men det kan vara ganska svårt att komma på vad man vill göra. Jag har de senaste gjort både teman till mobilen och till Mozilla firefox. Tänkte visa några av de jag fått fram hitills.


Bakgrundsbilden för Regnbågstemat till mobilen

Gammal till mobilen

Bakgrundsbilden till det Lila temat till mobilen

En av mina favoriter till firefox

En till :)

Depend

Häromdagen testade jag ett av mina nya Depend nagellack. Amanda hade köpt ett likadant och sa att det funkade jättebra till Konad stämplingen, så jag tänkte att jag skulle visa hur de blev. Konads speciallack är ju ganska dyra och det finns faktiskt billigare lack som går att använda. Jag har många Dependlack som fungerar alldeles utmärkt till stämplingen. Efter ett tag lär man sig hur nagellacken som går att använda ser ut i flaskan :)

Depend 223 (ur vårkollektionen)

Såhär blev resultatet! Riktigt bra.

Sikken jävla smäll!

Började dagen med att ta bilen till Borås där jag parkerade på Ica City och ställde mig och väntade på att Matilda skulle infinna sig. Medans jag stod där och vänta så kommer det en brandbil åkandes och självklart så drar den till sig blicken när man ändå inte har något bättre för sig. Så brandbilen började backa för han skulle tydligen parkera för att handla ?? Och så helt plötsligt hört världens bang och jag ser hur en megastor lyktstolpe faller (jag lovar att den föll i slow motion för jag hann tänka "Men shit han backade in i lyktstolpen" och "borde den inte sluta röra sig snart") och så med ett rejält KRASCH träffar den asfalten.

Jag blev helt paff och bara stod och glodde som ett fån (måste sett ganska kul ut). Hahah vad är oddsen att BRANDKÅREN ska backa ner en sådan stolpe mitt framför ögonen på en, på en tentadag dessutom?! Efter ytterliggare några minuter kom Matilda brummandes i den lilla gröna och sedan bar de iväg till skolan för att tentera, vilket gick relativt bra (tror jag). Efteråt träffade vi Bea och käkade lite glass eftersom det är VÅR nu :)

Så vad bör alla brandmän ta för lärdom av detta då?? Jo ta för fan inte brandbilen till Ica, ni kan ju pröva att köra personbil istället, det är särkrare för allmänheten!

Första Tentan!

Imorgon har jag första tentan på sjuksköterskelinjen, ska bli skönt att få den överstökad! Hoppas bara jag kan komma ihåg alla viktiga saker :) Lycka till alla!! Och går de inte bra på tentan kan man vara glad i 3 veckor innan man får resultaten ;)


Ny header!

Jag kände att det var dags för en förändring så nu har jag ändrat designen här på bloggen och gjort en ny header. Kanske blev lite för mycket svart men jag tycker att det ser snyggt ut, jag klarade helt enkelt inte av alla cirklar längre! Hahah ^^,

Säg gärna vad ni tycker :)


Funderade ett tag att ha denna som bakgrund men jag är trött på cirklar, iaf svart-vita :)

Är det vår snart ?

Jag tycker det är dags för vår nu och därför har jag gjort en vårig design med gult, blått och grönt. Det gula symboliserar solen, det blåa himlen och det gröna all växtlighet :)


Började med gult Depend

Sedan Depend 225

Ytterst tog jag blått Depend

Det är inte så viktigt hur man målar om man har färger som kan täcka varandra. Därför valde jag att ha det gula först, för det täcker inte det gröna eller det blåa. Strunta i att det kommer färg utanför naglarna, det går att göra rent med topz + aceton, annars brukar det gå bort ganska fort av sig självt.

När man lägger på ett mönster ovanpå så syns inte ojämna linjer lika tydligt ;)

Red Leopard



Började med Rimmel Red carpet, sen tog jag Maybelline Volcanic red längst ut med hjälp av en svamp. Sedan Leopardmönster från Konad Image plate M56

Enkla designer :)






RSS 2.0