Riskutbildningarna

I Tisdags gjorde jag halkan som ju är riskutbildning 2 och idag har jag gjort riskettan som då är riskutbildning 1.
Väldigt skönt att ha det gjort. Nu är det bara att köra på så att säga! Måste verkligen bli bättre på att plugga körkortsteori (A)

Hallkan var förövrigt väldigt rolig ^^ och jag körde faktiskt itne på en enda älg även om det ksulle blivit en del krascher med andra bilar om det hade varit på riktigt.

Jordbävningen i Haiti

Jag lovade min vän Bea att jag skulle göra ett inlägg om jordbävningen, så här kommer det.

"Jordskalvet med magnitud 7,0 drabbade Haiti i tisdags kväll. Panikslagna människor flydde ut på gatorna efter första skalvet som följdes av flera efterskalv. Hus föll samman, all telefoni slutade fungera och elavbrott mörklade gatorna, där sökande nu letar efter överlevande"
- DN.se

Mänskligheten har under alla tider blivit utsatta för katastrofer, både naturliga och onaturliga. De onaturliga katastoferna såsom terrordådet 11 septemer 2001 är fruktansvärt hemska, man kan inte förstå hur någon med flit kan döda så många människor, men samtidigt finns det saker vi kan göra för att förhindra sådana saker. Vi kan skärpa säkerheten och bli mer uppmärksamma. Men naturkatastrofer har vi människor inte en chans att göra något åt. Visst vi kan försöka uppfinna system som förvarnar om en närliggande naturkatastrof, men vi kan inte förhindra det, utan endast få ett försprång på några minuter. Detta är nog vad som gör det så skrämmande.
Jag tror att denna jordbävningen tillsammans med tsunamin och alla andra naturkatastrofer är jordens sätt att slå tillbaka mot oss människor, för att vi har blivit för giriga... Människor som dödar människor är en sak, men naturen som dödar människor är ett helt annat kapitel. Hur flyr man undan från naturkrafterna?

Tycker att vi ska tända ett ljus var för alla de drabbade i dessa händelser som jag nyss skivit om. Ingen förtjänar att dö så.

Lördagkväll med B och M

Igår kväll var jag på bio med Bea och Matilda. Vi såg "Har du hört ryktet om Morgans?" Den var riktigt bra och efter bion gick vi till Campino och delade på en pommes frites talrik ^^ Bea satt och kollade på bilderna av alla pizzor och var jättesugen på pizza men jag och Matilda ville inte ha för vi var mätta så Bea köpte ingen pizza :P
När vi kom hem kolalde vi lite på film hos mig en stund ^^

It's a heart ache

It's a heartache
Nothing but a heartache
Hits you when it's too late
Hits you when you're down

It's a fool's game
Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain
Feeling like a clown.

It's a heartache
Nothing but a heartache.
Love them till your arms break

Then they lets you down.
It ain't right with love to share
When you find they doesn't care for you.
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you.

It's a heartache
Nothing but a heartache



Jag vet inte vad jag ska göra. Det känns som att vad jag än gör eller säger så blir det fel så känner ärligt talat för att lägga mig ner och självdö så att jag slutar förstöra för andra
, med mina dumma känslor... Känner mig som världens sämsta kompis, men jag kan inte hjälpa hur jag känner... kanske bäst om jag bara försvinner... ?

Jeeptur med E & H

Idag vaknade jag av att Henke smsade och undrade om jag och någon med körkort ville komma hem till honom och åka jeep, så jag fick med mig Emelie bort till Dalsjöfors där Henke givetvis hade planerat att JAG skulle köra. Den enda av oss 3 som inte har körkort. Iaf så körde han framför mig och Emelie och vi åkte på massa snöiga skogsvägar där han hittade på massa kul saker tyckte han men som jag tyckte bara var att utmana ödet ^^ men men det var iaf väldigt roligt :D
När vi hade kört klart gick jag och Emelie in hos Henke för att värma oss en aning och där blev vi kvar ett ganska bra tag tills någon ringde till Henke och den någon var min pappa som sa att vi skulle åka hem för det snöade massa. När vi kom ner till våra mobiler i hallen hade min mamma och pappa och Emelies mamma ringt till både mig och Emelie, så vi kunde konstatera att vi var saknade ^^

Belsebub är mycket enklare att köra än Millan :)

Heldag med B & M

Igår 4 Januari, kom Bea och Matilda och hämtade mig klockan halv 10 och så åkte vi till Borås för att bea skule köpa skridskor. Jag köpte foundation, när vi fördrev tiden på cubus innan stadium hade öppnat. Sedan gick vi till Gina där Bea köpte ett linne och så kollade vi runt lite i knallerian och Matilda köpte en parfym på Kicks.
Efter shoppingen åkte vi till Maxi och handlade kyckling, julmust och DYR ost, sedan drog vi hem till bea igen men stannade till hos mig på vägen för att jag skulle ha mina termobyxor och även ta med vitlöksbröd hem till Bea.

Efter att vi hade ätit åkte vi till Matilda och åkte skridskor. Jag glömde min telefon hemma hos Bea så jag och Bea åkte hem till henne efter att vi hade åkt skridskor och sen åkte vi tillbaka till Matilda för att se på film, när vi kom på att vi ville äta pizza åkte vi ner till Töllsjö för att köpa de, MEN det var stängt så vi fick åka in till Bollebygd istället och där fick vi tillslut mat.

Innan vi skulle gå skulle Bea gå på toa men kom fort tillbaka då hon hade öppnat dörren till toan och en i personalen satt där inne och läste tidningen, det skrattade jag och Matilda åt hela vägen tillbaka till Morghult där vi såg klart på Harry Potter och halvblodsprinsen :)

Bea och Matilda på isen :)

En eftermiddag vid Tvättesjön

Igår åkte jag, Emelie, Matilda och Bea till Tvättesjön. Alla utom jag hade med skridskor men Emelie gav upp skridskoåkningen ganska snabbt så det var mest Matilda och Bea som åkte. Vi grillade korv och hade det allmänt mysigt <3    Efter ca 2 timmar utomhus var man ganska frösen och det var skönt att komma in i värmen igen. Tack för en härlig dag tjejer <3

Plogning på hög nivå ? ;)

Ja, vi gillar korv även om det bara är 32% kött i ;) Nästan så man känner sig som en vegetarian!

Nytt år, nya möjligheter.

Nu är det då ett nytt år. 2010. Ja vi får väl se vad det nya året har att erbjuda, vi får väl hoppas att det blir ett år att minnas! Tar ju iallafall stundenten iår!
Nyår firades hemma hos Emelie med Bea, Matilda, Amanda, Jamie, Henke och Alexandra. Vi började med middag som bestod av fläskfilé och potatisgratäng och till efterrätt blev det marängshwiss. Vi sjöng lite Sing Star och jag vet inte vad vi gjorde hela tiden egentligen men något måste vi ha gjort för jag och Bea somnade inte förrän runt klockan 7 på nyårsdagen.

Hela gänget - Bea som fotografera


RSS 2.0