Matildas födelsedag

Idag fyller lilla Matilda år så ett stort grattis till henne <3
Igår var det filmkväll hos Emelie med Bea, Henke och Jessica (och Emelie såklart) Det var väldigt trevligt och jävligt roligt så tack alla som va med! Jag och Bea sov över och sen idag körde Bea hem mig och sen efter ungefär en timme kom Emelie och hämta upp mig och så åkte vi till Bea för att förbereda tavlan som vi skulle göra till Matilda. När vi tillslut blev klara med den åkte vi ner för Beas snöbacke och sedan över töllsjövägen och upp för morjhults backen och hem till Matilda för att vara med på hennes släktkalas :D
Till Bea och Emelies stora lycka bjöds det på smörgåstårta som var riktigt smarrig ;)



Tavla gjort med en hel massa kärlek <3<3

Födelsedagsbarnet med sin blåa "dressing" som Henke skulle sagt ;)

En "jättefin" bild på oss andra  :D

Julen

På julafton övningskörde jag ner till Göteborg och hämtade mormor. Och sedan blev det en vanlig jul med lite halvhjärtat kalle anka tittande och sedan maten och det eviga tjatet om julklapparna som jag och mormor upprätthåller varje år. Vanlig trevlig jul iår helt enkelt :)

Seriöst varför tror svt att man vill se samma program år efter år ???? Okej med Kalle Anka, det kan jag gå med på, men "Kan du vissla Johanna", "Karl-Bertil Johnsson" och "Svensson Svensson" HALLÅ??????? VI VILL HA VARIATION!!

Härlig helg <3

Vi kan väl säga att helgen började i Torsdags med att jag och Henke var på Sticky. På fredag var jag och handlade julklappar med Röjje och på kvällen åkte jag och Henke till Matilda i Kungsbacka, eftersom hon skulle ha fest med prinsess tema. När klockan slog 0.00 blev det Ebbas 18 års dag så då öppnade hon sina presenter.
Idag har jag vart i stallet och ridit en liten stund och sedan åkte jag till Bea där vi alla bakade julgodis :)

Henke i sin stiliga frack :)

Matilda med sitt tomtebloss <3

Min sötnos <3

Emelie och Amanda när vi snart ska öppna julklappar :)

Julgodis :)

Första körlektionen!

Idag var det meningen att vi skulle gå ändå till 14.40 men Jonas var sjuk så vi kunde inte ha våran religion sen så visade det sig att Jan också var sjuk och vi slutade helt plötsligt kvart i elva! Åkte hem till mormor och var där tills det var dags att åka tillbaka till Hisingen för att ha min alldra första körlektion!
Det gick över förväntan och jag blev faktiskt förvånad över hur bra det gick för mig att parkera! Har nästa lektion på torsdag klockan två :)

Biverkningar

Igår tog jag ju svinsprutan och nu har jag haft en del olika biverkningar. Smärta, svullnad, feber, huvudvärk m.m. Men men det är smällar man får ta. Hellre det än att bli sjuk på riktigt liksom. Fattar inte folk som säger att dom inte tänker ta sprutan för att man mår lite dåligt av den och att den är onödig. Det är väl bättre att ha biverkningar i 1-2 dagar efteråt än att bli sjuk i över en vecka, och då är det ju inte en vanlig förkylning heller! Ne då är det banne mig bättre med biverkningar i några dar :) då vet man ju att man inte dör iaf xD


Några bilder som jag tatt i veckan :)

Plågis dagen

Idag är det torsdag och dagen började tidigt klockan 4.30 när jag vaknade och insåg att jag hade 45 minuter till innan klockan ringde. I skolan hade vi redovisning av vårat företag och klockan 10 slutade vi för dagen. Jag, Ebba och några till knallade upp till skolsyster för att ta svinsprutan. Jag tog den först och det stack till men var inte så farligt, men nu har jag desto mer ont i armen :(
Efter skolan åkte jag, Ebba och Sofia hem till camilla och bakade muffins (som för övrigt svämmade över) och såg på Miffo. Sofia såg sig själv i huvudpersonen Carola och jag fick vara "jättetrevliga jävla Jenny"
Jag tog tåget hem 13.22 eftersom jag ahde en tid hos tandläkaren 14.15. Kom dit i tid och efter 10 minuter ungefär hade jag lagat mitt "stooooora" hål, så jag gick hem till Emelie och gick igenom hennes almenacka medans hon pluggade i sin uråldriga media bok :)
Sedan kom pappa och hämtade mig och vi har suttit och beklagat oss över våra sprutor hela kvällen medan mamma snällt får vänta med vaccin.

RSS 2.0