Vill ha!!


Så jävla snygga, synd att dom inte fanns i ljusblått :/

Ullared

Idag har jag övningskört till Ullared där det handlades en massa. Köpte 3 klänningar, 2 pyjamasar, 1 t-shirt, 1 bäddset, 1 hårtork och 1 vågtång. Köpte även ett par ridbyxor men det var inte på Gekås utan på Hästaffären så dom var inte så billiga (649 kr) men det var dom värda. På Sko-Boo köpte jag 2 par skor med :D Lyckad shoppingtur!

Världens idé!

Amanda säger att hon skall gifta sig men en rik man så att hon kan få allt hon vill ha bl.a så vill hon kunna köpa sin drömhäst. Då kom jag på en av dom bästa idéerna som jag någonsin haft! Om vi gifter oss med rika hästkillar så har vi både pengar och hästar :D fast hur får man tag på dom rika hästkillarna ? :/ Jag vill ha morgondagens Jan Brink :) Amanda kan få ta en hoppryttare :)
man
Min blivande man ?
hopp
Amandas blivande man ??

Försöker lära mig det här.

Det är faktiskt svårt att få det här att fungera men jag försöker så gott jag kan ;)

Jag och Amanda <3

Hejsan Hoppsan

Amanda skaffade blogg och så sa hon till mig att jag med skulle göra det och när hon ger en sådan order är det bäst att lyda, så därför har även jag skaffat mig en liten blogg. Fast egentligen hade jag redan en blogg, men det hade jag glömt bort. Första och sista inlägget i den skrevs i September 2007 :)

RSS 2.0