I love watching Justin Bieber...

... DIE!!! Moahahahahah! Det är lätt det bästa han har gjort och någonsin kommer att göra :) Jag hade faktiskt sett det första avsnittet där han var med i CSI utan att ens märka att det var han, det var bra för då slapp jag störa mig. Sen dök han upp igen och det bästa i världen hände! Jag tröttnar aldrig på att se det <3

Så bäst med "Looks like Bieber will Never say never again" Jag dör xD


Deckorering

Deckorerade min kalender häromdagen också. Använde lite av det som blev över när jag deckorerade laptopen. Det var väldigt pilligt att få till bokstäverna och först var jag ju så smart och skrev på baksidan precis som jag hade gjort med hjärtarna men sen kom jag ju på att det blev baklänges och då fick de allt bli att skriva på ovansidan..



Böcker

Idag lånade jag 4 böcker som jag ska ha med mig till Tyskland. Mamma lånade 4 åt mig häromdagen med. Så nu har jag med mig:
  • Nu är mörkrets tid - John Marsden
  • Så grydde hämdens timme - John Marsden
  • I skymningens land - John Marsden
  • På andra sidan gryningen - John Marsden
  • Väktarens Strid - Joseph Delaney
  • Väktarens Misstag - Joseph Delaney
  • Väktarens Offer - Joseph Delaney
  • Väktarens Mardröm - Joseph Delaney
Det är de 4 sista böckerna i 2 olika serier. Imorgon när kriget kom av John Marsden och Väktaren av Joseph Delaney. Tror inte jag kommer hinna läsa alla och eftersom jag redan läst imorgon när kriget kom-böckerna en gång så tänker jag börja med Väktaren. Jag lyssnade på de 3 första böckerna ur den på ljudbok mest för att det var Jakob Eklund som läste dom, älskar hans röst, men dom visade sig faktiskt vara riktigt bra. Lite skruvade men inte ett dugg värre än Harry Potter liksom. 




En dag hos Milla

Igår åkte jag och Ebba hem till Milla i Mölnlycke. Lägenheten var jättefin tyckte jag, nästan så man blev lite avundsjuk... ;) men nee det är skönt att bo hemma också ^^. Vi hittade rätt med en gång och var framme vid 12. Vi lagade tacos och kollade på "Red Riding Hood" och efter den "Tangled". Efter den filmen åkte vi till Gunnebo Slott och gick runt lite där.. Innan vi åkte tillbaka och kollade på "The Guardian". När Millas matklocka ringde igen beställde vi pizza som Peter åkte och hämtade. En mycket trevlig dag!

3 råddjur såg jag och Ebba. Först ett när vi åkte till Camilla och sen ett längst ner av Skårtorpvägen och sen längre upp på vägen. Dom gillar Skårtorp tydligen ^^




The Two Towers

Sam: It’s like in the great stories, Mr. Frodo. The ones that really mattered. Full of darkness and danger, they were. And sometimes you didn’t want to know the end. Because how could the end be happy? How could the world go back to the way it was when so much bad had happened? But in the end, it’s only a passing thing, this shadow. Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines it will shine out the clearer. Those were the stories that stayed with you. That meant something, even if you were too small to understand why. But I think, Mr. Frodo, I do understand. I know now. Folk in those stories had lots of chances of turning back, only they didn’t. They kept going. Because they were holding on to something.
Frodo: What are we holding onto, Sam?
Sam: That there’s some good in this world, Mr. Frodo… and it’s worth fighting for.




Där e han ju!!! Harry Potter!!

Idag har jag sett sista Harry Potter filmen med Matilda och Amanda. Den var superbra men det känns lite sorgligt att allt är slut nu... Jag grät faktiskt typ två tårar under filmens gång. Råkade få Matilda att skratta några gånger också hihi men vad är väl en biofilm utan lite skratt :) Jag vill se filmen igen, men inte nu utan om ett tag. Hihi. Tack för en trevlig kväll tjejer <3




Btw that's a toad, not a frog

Igår var det grillkväll (i ösregn) hemma hos Amanda. Det såg lite mörkt ut ett tag men sedan fick vi grilat våran man och sedan också maschmallows. Efteråt gick vi in och kollade på tv och lite annat tills Matilda åkte vidare till Niklas. Bea klagade på att Matilda jämt åkte hem tidigt och jag klagade på att Bea med bruka åka hem tidigt och Amanda klagade för jag aldrig åkte hem. Heheh nee så var det faktiskt itne men det lät lite kul i mitt huvud (klockan är 2 på natten nu). Bea stannade en stund efter Tilda hade åkt och vi började ladda ner Pettson och indus i snickarbon och Bygg bilar med Mulle Meck. När vi hade vinkat hej då till Bea var nedladdningarna klara och vi försökte starta på Amandas laptop men det funkade inte på Windows 7... dåligt... så vi flyttade det till den stationära som var XP. Vi spelade ett tag på varje spel innan jag kom på att det var ganska sent och jag borde åka hem, så de gjorde jag ;)

IDAG var det Lag VM i Speedway och jag åkte hem till Ebba för att kolla på det, eftersom det numer går på tv10 och det har inte jag(!!!!).... återigen dåligt... Jag lånade Volvon och brummade till Stickevägen 8. Tävlingen började bra med att det blev 2 omstarter i heat 2 OCH heat 3. I heat 2 var det på grund av omkullkörningar och i heat 3 på grund av tjuvstarter. Sen gick det riktigt fort och mitt i allt bestämde vi oss för att göra klasskaka (som aldrig blev en kaka...) det var iaf gott. När kladdkakan som aldrig blev en kaka var slut gick Petra och Linnéa hem till Linnéa och skulle kolla på Shutter Island (för dom som undrar så är det en skräck/thriller).

Jag och Ebba såg klart på Speedwayen (Sverige kom 3a... igen) sen kollade vi på disney klipp och liknande på youtube. Tillslut hade det gått över till gamla barnprogram och julkalendrar.. Någonstans mitt i detta skulle vi släppa ut Chippen så han kunde kissa och då tyckte vi det var en rolig grej att gå över till Linnéa och skrämma dom. Vi smög fram till den lilla stugan och bankade på väggen och sprang därifrån. När vi kom in fick Ebba ett sms från Petra "var det ni som knackade i väggen ???" Ebba svarade "vi kollar på disney". Sen efter en stund ringde Petra och då kunde inte Ebba låta bli att säga att det var vi som hade gjort det. Tydligen hade dom sagt "God likes violence" i filmen precis innan vi knackade och då hade dom blivit skiträdda. Hahaha vi skulle stannat kvar och lyssnat fan! hahah så bra va de! :) (förlåt Petra och Linnéa)


Three shades of Gray

Det var längesedan jag gjorde en Konad design, men idag fick de bli en spontan. Hade inget planerat från början men såhär blev det iaf, riktigt fint tycker jag personligen :)



Farlig Jordgubbe

Igår höll jag på att bli mördad av en jordgubbe. När jag bet i den skvätte det ner i luftstrupen så jag fick världens rethosta och på grund av hostan satte jag resten av jordgubben i halsen. Tror jag hostade i 10 minuter efter det, usch det var riktigt hemskt. Jag ska aldrig mer äta en jordgubbe! Åtminstone inte än på några dagar... :)




Vänskap

Jag gav dig 10 rosor och sa: Vår vänskap ska vara hel tills den sista rosen dör
Du sa: Men jag vill inte att vår vänskap ska dö!
Jag log mot dig och sa: Oroa dig inte den tionde rosen är av plast <3



Fan va kul vi hade!

Har nyss suttit och kollat på filmerna vi gjorde på gymnasiet. Hahah fan va kul det är! Den första gjorde vi i ettan och det var en parodi på Onskan. Jag har glömt bort varför vi fick göra en film och varför det blev just Ondskan. Någon som kommer ihåg?? :) Den andra filmen var i tvåan och det var när vi hade temat "Betydelsefulla kvinnor genom tiderna" på svenskan. Haha jag tycker personligen att våran första film var bättre men den andra är väldigt rolig den med haha :D Saknar HIPPARNA <3




Varberg

Idag åkte jag och mormor till Varberg. Jag behövde tanka men det var så dyrt och trodde jag skulle hitta billigare men det blev fan bara dyrare och dyrare istället... Nu i efterhand så skulle jag tankat på det första stället. Iaf så fick det bli Statoil på första avfarten till Varberg, hehe jag hade bensin till 5 km kvar i tanken då. Jag har aldrig ens kört så varningslampan lyst innan haha. Duktigt av mig :) Dyrt blir det med näär man väntar så länge! Fast egentligen blir de ju lika dyrt oavsett men det känns dyrare när man tankar typ 50 liter samtidigt. Väl framme i Varberg köpte jag ett linne på Gina och ett par leggins på torget. När jag kom hem och provade visade det sig att det var ett litet hål i dom... Så jävla typiskt, aja mamma lagade de iaf. När vi skulle åka hem bestämde vi oss för att åka den gamla vägen hem, dvs genom Åsa, Frillesås, Kungsbacka m.m. När jag hade lämnat mormor och skulle åka iväg fick jag syn på några bekanta typer. Det var Sara och Matilda som kom gåendes! Jättetrevlig överraskning sådär på onsdagkvällen :)

Nära ögat de där ;) Men jag hade faktiskt koll men man blir nervös ändå...

Usch så dyrt!!


Tubbared med Emsan

Igår efter jag hade matat min häst åkte jag till Tubbared och mötte Emelie. Hon hade badat men när jag kom dit så var solen borta och efter en stund började det regna så vi skyndade oss till hennes bil och satt där tills långt efter det hade slutat regna. Det var några typ franska scouter där och hade tänt en eld när regnet kom så dom stannade också annars var det väldigt tomt. Dom tyckte nog vi var konstiga som satt i bilen även om det slutade regna, men va fan liksom.


En springande fransman


Hickup

Inatt när jag skulle borsta tänderna fick jag en sådan fruktansvärd hicka. Jag låter ungefär som en fågel när jag hickar, speciellt om jag har munnen öppen. Det är ju svårt att borsta tänderna med stängd mun så jag råkade väcka pappa med min hicka. Oooops. Hickan slutade inte förrän jag hade gått och lagt mig och nästan somnat.


Falsterbo Horse Show

Idag kom jag hem från Falsterbo där jag varit sedan i onsdags. Var där med Ebba, Petra, Lena och Anna och det har varit så jäkla kul! Mycket skratt kan man väl lugnt säga att det har varit, även om det luktade illa i Trelleborg där vi hamnade med husvagnen. Just nu håller 900 av mina drygt 2000 bilder på att förflytta sig in på datorn. Det ska ta ca 46 minuter till står det... Det är ganska dryyygt. Men men det får komma lite bilder och så på bloggen sen, men det mesta kommer nog hamna på hästbloggen www.sollancer.blogg.se

Glasögonen hittade vi i husvagnen :)

Petra

Ebba

Anna


Ulrik Munther

Jag hade ingen aning om hans existens förrän han var här i Bollebygd för ett tag sen, men har inte hört någon låt förrän nu när jag sitter och kollar på allsång på skansen. 17 år och klär sig som en gammal gubbe. Pappa sa en klockren grej "han ser ut som Anderssonskans Kalle". Anderssonskans Kalle är en film från 1950 som mormor och morfar hade på videoband och jag har kollat på den X antal gånger under min uppväxt. Den är faktiskt sjukt bra!!! Det bästa är att Ulrik Munther med dom där gammel kläderna faktiskt var lik Kalle.

Ulrik Munther

Anderssonskans Kalle


Flickan i snön

Lilla vän, hur är det fatt?
Det är ju kallt som fan i natt
Varför är din hals så röd?
Lilla vän, du är ju död!

Varför har du ta'tt ditt liv?
En sån slö och skitig kniv...
Är du inte riktigt klok?
Lilla vän, vad har du gjort?

Vad är detta för en tid,
Då dom unga tar sitt liv?
Vad är detta för land
Som bär döden i sin famn?

Tusen stjärnor såg det ske
Tusen vittnen, vad hjälpte det?
Varför kom jag hit försent?
Varför är det jämt försent?

Stackars lilla döda tjej...


Det man inte kan säga kan man ibland skriva...

Jag känner mig sur och otacksam, men det spelar ingen roll. Jag måste få det ur mig. Har hållt de inne i en månad nu. Jag är faktiskt väldigt besviken har jag insett. Jag brukar inte bry mig så mycket om presenter annars men jag tycker att just 20 år är just en sådan födelsedag när man får materiella saker som man kan ha hela livet. Jag hade väntat mig att få något som jag kan visa för mina barnbarn och berätta att den fick jag när jag fyllde 20.

Rosa Laptop!

På Gekås köpte jag ett Laptop Skin till min dator. Idag hjälpte pappa mig att sätta på det. Blev riktigt snyggt tycker jag, fast jag inte gillar rosa så mycket. Är sjukt nöjd iaf. Tack för hjälpen pappa!



Planering hos Ebba

Idag har jag varit hos Ebba och planerat lite inför Falsterbo. Skrev en packlista och lite sådant. Vi lagade värsta lyxiga baconburgare. Mums. Sen kom Petra hem med överblivna kanelbullar som efterätt.
Ser verkligen fram emot Falsterbo! :)

Chippen facebookar

Promenad till sjön



Torsdagskväll och Ullared

I Torsdags var det säsongspremiär för sommartorsdagarna i Borås. September stod på scenen och det var så sjukt mycket folk att jag bara fick en glimt av henne 1-2 gånger. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att vi gick vidare till stadsparken efter ungefär 3 låtar. I parken satte vi oss på en bänk och kollade lite på folk. Vi såg en kille som körde hundtricket men en jättesöt schäfervalp och tillslut verkade det funka för en tjej satte sig ner bredvid honom på gräset. Matilda och Niklas dansade lite bugg och sedan sprang vi på Emelie och lite senare Henke. Vi vandrade vidare bort mot fontänen där vi stannade och tog lite kort på varandra innan vi gick tillbaka till bilen och åkte hem.

I fredags åkte jag, mamma och pappa till Ullared. Vi stannade i Skene på vägen ner och gick in en sväng på skroten. Jag valde att köra över Torestorp för att få lite omväxling, också för att det finns ett läskigt hus på den vägen. Jag och mamma såg det för första gången när vi åkte hem från Ullared i höstas. Det var precis när det började skymma och på höger sida om vägen fanns det dockor i mänsklig storlek som var bundna till träd och på vänster sida om vgen låg det läskiga huset. Det såg ut att vara hämtat direkt ur en skräckfilm och om jag hade fått bensinstopp eller något hade jag ALDRIG gått dit för att be om hjälp!

Väl inne på Gekås hittade jag bl.a 2 par ridbyxor och regnställ. Det är vad jag är mest nöjd med att jag hitade, men annars var det massa såna grejer som det lätt blir på gekås så som nagelfilar, strumpor, nattlinnen m.m. Ridbyxorna var oskodda, vilket är så sjukt bekvämt, och kostade 179 kr och 199 kr. Ett par var mörkblå och det andra paret var typ ljusgrårutigt. Vi åkte vägen om Varberg hem och gick in på Kappahl för att byta en bikiniöverdel. Jag köpte nämligen den först på Torp i Uddevalla och några dagar senare gick den sönder i spännet så mamma gick till backaplan och fick en ny i samma storlek. När jag provade den hemma märkte jag att den var mycket mindre än den förra fast det var samma storlek därför hade vi med den och skulle byta i Varberg. Men den fanns inte överhuvudtaget där... Vi ringde till Kappahls kundtjänst och fick reda på att den inte fanns i Borås men att den kanske fanns i Nordstan så vi ringde till den affären men dom hade den inte heller. Det var tydligen inte meningen att jag skulle ha den bikiniöverdelen, och den första satt så sjukt bra och passade perfekt. Har inte haft något bättre någonsin tror jag.






RSS 2.0