Oh my god what a wonderful surprise – 25 Juli

Ankorna kom tillbaka på morgonen. Först kom gårdagens gäng på 10 och sedan ett nytt gäng med 7 ankor i (alla var honor). Dom käkade och en ur 7 gänget sprang och jagade dom i 10 gänget. Hon bet sig fast i dom så dom skrek. Det regnade inte denna morgon! Vi lämnade campingen rätt tidigt och tog oss ut på motorvägen igen. Vid 12 hittade vi ett stort köpcenter där vi stannade. Jag fick gå på sommarens första Rossmann och handlade 5 små söta nagellack. En ny hårborste blev det också.

 

Efter vi var klara på köpcentret körde vi vidare och körde av för att leta camping en stund efter 16. Vi hittade en relativt snabbt och körde in. Det satt en skylt som sa att man bara skulle köra in och välja en plats så skulle det komma någon och ta betalt senare. Jag och pappa hade lite manikyr med filning oh polerning och sen var det dags att tända grillen. Under dagen kom vi till blå himmel och solsken! Det var mycket välkommet. Till middag blev det kött och majskolvar. Efteråt grillade vi också ankmashmallows, det var gott. Vid 20 tiden kom en tant och tog betalt. Vi gick på en liten promenad runt campingen och hittade en ankdamm och en rolig lekplats där man kunde pumpa vatten.

 

Vi har upptäckt att vi har med oss massa myror hemifrån som ilar runt i hela husvagnen, så idag köpte vi myrmedel och har hållt att jaga myror. Det är mindre trevligt. Förra året fick vi med oss massa myror i bilen från en camping och det dök upp myror mitt i vintern som fortfarande bodde någonstans inne i bilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0